Visualització de contingut web

Camps de voluntariat juvenil

Els camps de voluntariat juvenil

Un camp de voluntariat juvenil és una activitat en què un grup de joves de diferents procedències es compromet de forma voluntària i desinteressada a desenvolupar un projecte de treball amb contingut social en favor de la comunitat.

S'organitzen camps de voluntariat a la Comunitat Valenciana, en altres comunitats autònomes i en altres països, així com en altres països, i es realitzen a la primavera, estiu i hivern.

L'edat per a participar en els camps de voluntariat juvenil organitzats a la Comunitat Valenciana estarà compresa entre els 15 i els 30 anys.

Les edats, durada i l'import dels camps organitzats en altres comunitats autònomes i pel SVI seran els que establisca la comunitat autònoma o entitat organitzadora, i haurà d'ingressar-se en el compte bancari que s'indique en cada cas.

Pots demanar més informació al correu: campsdevoluntariat@gva.es, als telèfons 963 108 565 / 963 108 568 o a les nostres xarxes socials.


Camps a l'hivern 2019:

Diverteixte I (Moraira, Alacant) del 26 de desembre de 2019 al 4 de gener de 2020

Diverteixte II (Benicàssim, Castelló) del 26 de desembre de 2019 al 4 de gener de 2020

Termini d'inscripció: de l'11 al 29 de novembre de 2019. JA NO QUEDEN PLACES

Preu: 30 €

Participants: de 18 a 30 anys

Inscripcions:

  • On line:

Una vegada realitzada la inscripció i efectuat el pagament, hauràs d'emplenar la sol·licitud i la fitxa sanitària, signar-los i enviar-los a voluntariat_ivaj@gva.es

  • Altres mitjans:

Presencialment a les oficines de l'IVAJ d'Alacant, Castelló i València o per correu electrònic a voluntariat_ivaj@gva.es. Després de comprovar que hi ha places lliures, t'inscriuran en el camp de voluntariat juvenil.

Una vegada reservada la plaça disposaràs fins a les 14:00 de l'endemà per a presentar:

Si no efectues l'ingrés o no entregues la documentació en l'oficina en el termini indicat, es podrà entendre que has desistit de la plaça i no tindràs dret a ocupar-la ni a la devolució del pagament.

 

Convocatòria