Visualització de contingut web

Treball a Europa

Ací vos oferim una selecció de recursos que vos porten a pàgines concretes d'informació sobre possibilitats per a buscar treball a Europa i altres Països, tant en època estival com al llarg de l'any.

Eures

El Servei Públic per a buscar ofertes d'ocupació en països de la Unió Europea:

Comunitat Valenciana

Programa Eurodysee

Promogut per l'Assemblea de Regions d'Europa, compta amb la participació de determinades regions, entre elles la Comunitat Valenciana. Programa de pràctiques empreses per a jóvens menors de 30 anys, de les regions participants, que tinguen una qualificació professional (FP, Diplomatura o Llicenciatura).

Europass

El Suplement Europass és un document adjunt a un Títol oficial de Formació Professional, destinat a facilitar la comprensió a tercers, en particular a ocupadors o institucions d'un altre país, del significat del Títol en termes de les competències adquirides pel seu titular.

El Suplement Europass no és un substitut del títol oficial sinó un complement informatiu en anglès.

Són cinc documents que li ajudaran a presentar les seues capacitats i qualificacions de manera senzilla i fàcilment comprensible en tota Europa per a trobar treball o formació. Així mateix serviran tant perquè els ocupadors comprenguen les capacitats i qualificacions dels seus treballadors com perquè les autoritats educatives i de formació definisquen i comuniquen de forma eficaç el contingut dels programes d'estudi.

Pràctiques en institucions de la Unió Europea

Altres referències