Visualització de contingut web

Tipus de projecte

Has participat en alguna activitat Erasmus+ Joventut durant 2017?

Busquem el testimoni de voluntàries i voluntaris, joves participants en intercanvis juvenils, treballadores i treballadors de joventut, i persones involucrades en projectes K2 i K3 a la nostra Comunitat.

Des de l'IVAJ ens agradaria conéixer la teua experiència de primera mà i donar-li difusió a través de les nostres xarxes socials i publicacions. Emplena aquest formulari.

Gràcies per la teua col·laboració!

Acció 1. Movilitat de les personas per motius d'aprenentatge

  • Intercanvis juvenils: a través d'estos projectes, els jòvens podrán desenvolupar les seus habilitats, guanyar experiències interculturals, adquirir noves formes de coneixement i aprendre sobre la societat i la cooperació europea.
  • Activitats de voluntariat (SVE): a partir del segon semestre de 2018, les activitats de voluntariat es realitzen mitjançant el Cos Europeu de Solidaritat.

Acció 2. Cooperació per a la innovació i l'intercanvi de bones pràctiques

Associacions estratègiques

  • Associacions Estratègiques de suport a la innovació: es tracta de projectes dels quals s'espera el desenvolupament de productes innovadors i idees innovadores.
  • Associacions Estratègiques de suport a l'intercanvi de bones pràctiques: perquè les organitzacions desenvolupen i reforcen xarxes, incrementen la seua capacitat per a treballar a nivell transnacional.
  • Iniciatives juvenils transnacionals: és una iniciativa que parteix dels mateixos joves, l'objectiu dels quals és promoure el compromís i l'esperit emprenedor dels joves.

Acció 3. Suport a la reforma de polítiques

Projectes de Diàleg de la Joventut: promouen la participació activa dels joves en la vida democràtica, i fomenta el debat sobre les *prioridfades establides en la *Estrategía de la UE per a la joventut i els seus mecanismes de diàleg. els joves i els responsables polítics, amb experts en joventut, debaten sobre els temes acordats.

 

Oportunitats de formació i ocupació per a joves a la Unió Europea.
En este vídeo pots veure algunes de les oportunitats que la Unió Europea t'ofereix si vols continuar els teus estudis, fer pràctiques, voluntariat o treballar als països que la integren.

(El vídeo ha sigut elaborat en el marc del projecte "Els joves davant els reptes de la Unió Europea en el segle XXI" finançat per la Direcció General d'Assumptes Europeus de la Comunitat de Madrid.)

Tipos de proyecto video