Visualització de contingut web

Teatre Jove

Trobada de Teatre Jove

Es celebrarà del 23 al 27 d'abril, a València, i del 7 al 11 de maig a Castelló.

 

És una oportunitat per a conéixer i gaudir de l'activitat teatral, en la qual grups de teatre d''Educació Secundària o de les associacions juvenils de la Comunitat Valenciana que fan teatre, exhibeixen les seues obres, es formen en tallers amb professionals de les arts escèniques i de la pedagogia; i conéixen i conviuen amb altres persones que també viuen el teatre.

Al llarg de 5 jornades, de dilluns a divendres (de 10h a 16h), amb el pla d'activitats següent: l'exhibició d'un espectacle o dos (segons la durada) fet per l'alumnat; tallers impartits per professionals de la pedagogia i de les arts escèniques; i, per últim, dinar de convivència a un espai verd, amb una dinàmica grupal per tancar el dia. Al voltant de sis hores diàries per a reivindicar l'educació artística, el seu valor pedagògic i la seua capacitat humanitzadora en un ambient de festa.

A més, els dissabtes d'aquestes dues setmanes es desenvoluparà una jornada de formació per a docents. Cada setmana conclourà amb un espectacle professional adreçat als i les joves participants en la trobada: el dia 28 d'abril a València, i el 12 de maig a Castelló.

L'IVAJ participa en aquest projecte junt amb el col·lectiu Proyecto Inestable, el Màster de Teatre Aplicat (U.V.), AVEC Teatre i el CEFIRE Artísticexpressiu. També col·laboren la Federació d'Ensenyament de CCOO PV i l'Institut Valencià de Cultura (IVAC).

 

L'activitat és gratuïta i es pot sol·licitar la participació, com a grup per a exhibir, mitjançant correu electrònic: inestablesporlaeducacion@espacioinestable.com