Visualització de contingut web

Promocions REAJ

 • Un alberg on menys te l'esperes
La Comunitat Valenciana inicia la campanya "Un alberg on menys te l'esperes" el pròxim cap de setmana, del 22 al 24 de febrer. 
 
En el marc d'esta campanya, s'instal·larà un camió roulotte equipat com un mini alberg. Dues persones, triades a través d'un concurs, viuran en ell durant tot el cap de setmana i s'encarregaran de donar a conéixer les instal·lacions d'oci educatiu en el nostre territori.
 
El camió estarà en l'Estació del Nord de València el divendres al matí, el dissabte tot el dia i el diumenge, davall del rellotge central. El divendres a la vesprada, el "alberg" es traslladarà al recinte de la Rambleta per a assistir al concert de celebració del 30 aniversari del Carnet Jove. 
 

Des de l'IVAJ animem a les entitats i associacions que coneixen els nostres albergs al fet que participen en esta acció i s'acosten a comptar les seues experiències. 

 • Concurs de Sant Valentín amb REAJ

Teniu des del 21 de gener fins al 13 de febrer (tancament a les 14.00hores) per a participar i deixar el teu comentari!

 1. Si participes a través de FACEBOOK (REAJ), has de seguir-los, deixar-los un comentari en la publicació del concurs dient-los a quin Alberg d'Espanya t'agradaria anar amb la teua parella o aquella persona especial, etiquetar-la i etiquetar a REAJ juntament amb l'etiqueta #INLOVEWITHREAJ.
 2. Si participes a través de TWITTER (@AlberguesREAJ), has de publicar un tuit comentant-los a quin Alberg d'Espanya t'agradaria anar amb aquella persona especial, etiquetar-la, etiquetar-los, escriure l'etiqueta #INLOVEWITHREAJ.i seguir el perfil de @AlberguesREAJ si encara no ho fas.
 3. Finalment, si participes a través d'INSTAGRAM (albergs.reaj), en la seua publicació, haureu de deixar-los un comentari dient a quin Alberg d'Espanya t'agradaria anar, nomenar i etiquetar a la teua parella o persona especial amb la qual t'aniries, l'etiqueta #INLOVEWITHREAJ i seguir el nostre perfil.

Premis
Se sortejarà entre tots els participants tres Escapades REAJ per a canviar el cap de setmana del 16 o del 23 de febrer, amb l'objectiu de celebrar Sant Valentín, i un bitllet d'Autobús ALSA per a anar a la destinació triada o prop d'este.

 

 • Concurs fotografía y diversidad funcional

REAJ organitza aquest concurs per a sensibilitzar a la societat a través de la fotografia sobre la plena inclusió i participació de les persones amb diversitat funcional i fomentar la participació de les persones amb diversitat funcional entre altres objectius. 
Pot participar qualsevol associació, organització, entitat… que treballe amb persones amb diversitat funcional.

 

 

 • Un viatge pel patrimoni de la meua comunitat

Concurs de vídeos dirigit a classes de 6º de primària de qualsevol col·legi. Per a participar els col·legis hauran de presentar un vídeo, de 4 minuts màxim, en el qual mostren el Patrimoni Mundial i els albergs juvenils de la seua comunitat.

Hi ha 2 premis:
 
 • 5.000 € per a visitar béns declarats Patrimoni Mundial amb allotjament en Albergs REAJ per al col·legi guanyador.
 • Vestimenta esportiva valorada en 1.000 € a sortejar entre els col·legis participants.

 

 • Disfruta de descomptes en museus amb el teu carnet d'alberguista

Ara tens un 50% de descompte sobre la tarifa d'entrada en 16 museus d'Espanya
Continuem sumant avantatges al teu Carnet d'Alberguista!
Assabenta't de quins són, ací

 

 • Trau-li partit al teu carnet d'alberguista!

Per només 5 euros a l'any podràs disfrutar de centenars d'albergs en tot el món i a més tindràs accés a descomptes nacionals i internacionals en empreses com Alsa, Telepizza, Casa del Llibre… I molts més!
¡Comprova els descomptes als quals pots optar amb el teu carnet d'alberguista!


viu_alberguista2

Fins a un 35% de descompte en la compra de la teua entrada. Logo Terranatura Benidorm

 

 • Viatja en grup amb els albergs de la REAJ!

Xiques gritant 450x300viu_alberguista2

Per a tots aquells grups de 10 o més persones que desitgen viatjar per tot el món i gaudir de multitud de beneficis, us oferim moltes propostes diferents amb multitud de serveis idonis per a allotjar a grups escolars, a grups d'amics o a famílies.

Si vols més informació, sol·licita-la ací