Visualització de contingut web

Premi Culturama

El Premi Culturama Innovació Social en Joventut, ha arribat a la fi de la seua cinquena edició, resultant guanyador el projecte "La otra clase" de Tr3s Social. El premi compta amb la col·laboració de  l'IVAJ, Diputació Provincial de València, Universitat de València Delegació per a Estudiants Servei d'Informació i Dinamització SeDi, Universitat Politècnica de València, Xarxa Joves.net, Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana-CJCV i l'Associació de Professionals de Joventut de la CV.

Es tracta d'una iniciativa que sorgeix dins del programa de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) de Culturama que té com a propòsit recolzar a entitats sense ànim de lucre premiant, ajudant en la difusió i creant memòria escrita dels seus projectes mitjançant una publicació que es configura a manera de guia.

Tot un manual en el qual es mostren les claus que han pogut fer real els projectes citats, es revelen els punts de partida, pressupostos, antecedents i resultats d'estes experiències amb l'objectiu de suggerir als lectors noves eines amb les quals crear metodologies que responguen a les seues premisses.

Mira i descarrega el llibre

logoslliurament_culturama2014