Visualització de contingut web

Oci educatiu

L'Institut Valencià de la Joventut posa a la disposició de tots els joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, pots entrar en els articles que, que des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

Oci educatiu video

D'interès

« Ves enrere

El treball formatiu de Scouts Valencians en el centenari d’Ensenya de Fusta

El treball formatiu de Scouts Valencians en el centenari d’Ensenya de Fusta

El treball formatiu de Scouts Valencians en el centenari d'Ensenya de Fusta

Sota el lema, 'Celebrem 100 anys de la iniciativa educativa única, iniciada per Baden-Powell', representants del moviment scout han destacat que la formació en l'esquema de 'Ensenya de Fusta' és un important mecanisme per a donar forma al lideratge del moviment scout.

L'escola 'Ensenya de Fusta-Scouts Valencians' és una institució hereva de l'antiga escola 'Insígnia de Fusta' d'Asde-scouts d'Espanya i, des de fa més de trenta anys, atén les necessitats formatives i educatives del voluntariat scout en la Comunitat Valenciana.

El director general de l'IVAJ, Jesús Martí, ha participat en l'acte de celebració del Centenari d'Ensenya de Fusta '100 anys Formant *Líders-*Centenari Ensenya de Fusta 1919-2019', celebrat en l'alberg El Teularet d'Énguera.També ha valorat la figura del personal formador i la seua funció a les escoles d'animació juvenil, que són "el nucli des d'on es vertebra l'educació en valors i l'oci educatiu".

En l'acte han intervingut també Santiago Matas, excap scout nacional d'Asde, Llop de Plata d'Asde i, actualment, president de l'Associació d'Scouts i Guies Adults de Madrid-ASGAM-AISG; José Gómez Plasència, president d'Scouts Valencians. Federació d'escoltisme de Castelló, València i Alacant, i Susana Santiago, directora de l'Escola d'animació juvenil 'Ensenya de Fusta-Scouts Valencians'.