Visualització de contingut web

Oci educatiu

L'Institut Valencià de la Joventut posa a la disposició de tots els joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, pots entrar en els articles que, que des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

Oci educatiu video

Si el contingut no es mostra correctament, obrir en nova finestra

D'interès

« Ves enrere

L'lVAJ reconeix a les entitats que promouen l'associacionisme juvenil i els programes de voluntariat

L'lVAJ reconeix a les entitats que promouen l'associacionisme juvenil i els programes de voluntariat

Martí assisteix a la presentació de la Memòria Institucional 2018 d'Scouts d'Espanya celebrada a València

En l'acte han intervingut la presidenta d'Scouts d'Espanya, Elena Cabezas, i el president de Scouts Valencians, José Gómez Plasència, que han destacat el treball del moviment scout per la transformació social sobre la base dels principis que defensa l'Escoltisme, com són la llibertat, la justícia i el compromís social. 

Actualment, Scouts d'Espanya integra més de 35.000 xiquetes, xiquets i joves, i més de 7.000 voluntàries i voluntaris que desenvolupen programes de Drets de la Infància, Educació per a la Salut, Emprenedoria Juvenil i Promoció del Voluntariat.

El director general de l'IVAJ, Jesús Martí, ha assistit a la presentació de la Memòria Institucional 2018 d'Scouts d'Espanya, celebrada a València, on ha destacat a les entitats que promouen l'associacionisme juvenil i els programes de voluntariat. A més, davant més d'un centenar de joves scouts, ha agraït l'elecció de la nostra Comunitat per a donar a conéixer els nombrosos programes realitzats en 2018.