Visualització de contingut web

Oci educatiu

L'Institut Valencià de la Joventut posa a la disposició de tots els joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, pots entrar en els articles que, que des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

Oci educatiu video

Si el contingut no es mostra correctament, obrir en nova finestra

D'interès

« Ves enrere

L'IVAJ aposta per ampliar l'educació per a la participació en tota la Comunitat

L'IVAJ aposta per ampliar l'educació per a la participació en tota la Comunitat

Al costat de la informació i l'oci educatiu, l'IVAJ promou l'educació en valors de democràcia i drets humans amb l''objectiu de construir xarxes que vinculen joves que treballen en la transformació social

En les jornades 'Educar en la Participació' s'exposen metodologies i bones pràctiques per a treballar amb les persones joves en espais no formals, impulsades per la Universitat de València, la Generalitat Valenciana i el Consell Valencià de la Joventut, participen regidories, professionals de joventut, iniciatives joves d'educació en la participació, com Creando Futuro, Corresponsals, Alumnat Actiu, estudiants de Treball Social i de TASOCT, així com personal tècnic de joventut de l'IVAJ i d'ajuntaments i mancomunitats.

Així, Alumnat Actiu, Corresponsals o programes d'associacionisme juvenil s'haurien de destacar com a iniciatives que ens ajuden a vincular persones joves que treballen per la transformació social. 

El director de l'IVAJ, Jesús Martí, ha intervingut en les jornades 'Educar en la Participació' que es desenvolupen dijous 27 i divendres 28 de juny, a la Universitat de València, on ha reclamat l'educació per a la participació com a "escola de democràcia i drets humans". 

Per això, ha assenyalat que l'IVAJ "dona suport a estes iniciatives i bones pràctiques desenvolupades per entitats, mancomunitats, ajuntaments o la iniciativa social de manera que s'estenen en tot el nostre territori i incorporen nous espais participatius que transformen el model tradicional".