Visualització de contingut web

Oci educatiu

L'Institut Valencià de la Joventut posa a la disposició de tots els joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, pots entrar en els articles que, que des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

Oci educatiu video

Si el contingut no es mostra correctament, obrir en nova finestra

D'interès

« Ves enrere

Escena Erasmus

Escena Erasmus

El projecte teatral europeu de la Universitat de València, Escena Erasmus, presenta el seu últim espectacle, ‘Una cançó per a Europa'.

El projecte Escena Erasmus (Premi Europeu Carlemany de la Joventut, 2011, Premi Talent Jove, 2018 i Menció Especial del Patrimoni 2018 de la PEARLE Live Performance Europe) presenta un espectacle en forma de comèdia, amb cançons en directe de diferents èpoques i estils, i que pretén ser un crit d'optimisme i alegria davant l'auge dels populismes i l'extrema dreta.

València: Sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau, del 28 al 31 de maig 19.30 h.

Alacant. Sala Arniches, 5 de juny 20:30 h.

Altea. Auditori de la Vila Vella, 6 de juny 12 h.

Castelló. Teatre Principal, 13 de juny 12 h.

Castelló. Teatre Principal, 13 de juny 20.30 h.

Entrades disponibles en consergeria de 8 h a 15 h i el mateix dia de l'espectacle des de 2 hores abans de l'espectacle. (Fins a esgotar entrades).

Morella. Teatre Municipal, 14 de juny 12 h.

Morella. Teatre Municipal, 14 de juny 19.30 h.

Entrada lliure fins a completar aforament.

Escena Erasmus és un dels projectes culturals més singulars de la Universitat de València ja que es tracta d'una iniciativa que cada any fomenta la pràctica del teatre entre els alumnes Erasmus que estudien en la institució, una de les universitats europees que més alumnes internacionals atrau.

+info