Visualització de contingut web

Oci educatiu

L'Institut Valencià de la Joventut posa a la disposició de tots els joves diferents activitats i serveis com a alternatives d'oci i temps lliure, per a afavorir la seua mobilitat pel món i conèixer altres cultures i experiències.

A més, pots entrar en els articles que, que des de molts punts de vista, es publiquen en el nostre blog al voltant de l'Oci Educatiu.

Declaració 'Ens reunim amb uns altres valors'

Descarrega l'adhesió a la declaració per signar al pleno del teu Ajuntament.

Oci educatiu video

Si el contingut no es mostra correctament, obrir en nova finestra

D'interès

« Ves enrere

L' IVAJ convoca ajudes a entitats locals per a l'adquisició d'equipament TIC en 2019

L' IVAJ convoca ajudes a entitats locals per a l'adquisició d'equipament TIC en 2019

El termini de presentació de sol·licituds es del 14 al 27 de maig

 L'IVAJ ha convocat les ajudes a entitats locals perquè doten al seu centre d'informació juvenil d'equipament en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) entre l'1 de gener i el 31 d'octubre de 2019. La dotació global és de 100.000 euros.
 
Podran ser beneficiàries d'estes ajudes les entitats locals d'àmbit inferior a la província. Així, podran presentar les corresponents sol·licituds tant ajuntaments com els òrgans de govern i administració d'entitats supramunicipals i d'entitats locals menors, d'acord amb les bases publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).
 
Les ajudes que es convoquen estan destinades a finançar l'adquisició d'equipament en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) de les entitats locals que presten un servei d'informació juvenil inscrit en el cens de la xarxa de serveis d'informació juvenil de la Comunitat Valenciana durant l'any 2019.
 
Les entitats locals hauran de presentar un certificat d'adhesió de l'ajuntament en ple en el cas de municipis o del seu òrgan de govern en la resta d'entitats locals a la Declaració per l'oci educatiu 'Ens reunim amb uns altres valors'.
 
Així mateix, els equipaments TIC adquirits amb les ajudes concedides hauran de ser destinats almenys tres anys a les finalitats concretes per als quals es va concedir la subvenció.
 
Les sol·licituds han de presentar-se des del 14 de maig fins al 27 de maig, exclusivament de forma telemàtica i mitjançant model normalitzat, en la seu electrònica de la Generalitat, per a això hauran de disposar d'un sistema de signatura electrònica que admeta esta seu.
 

+info