« Ves enrere

L'IVAJ convoca 81 places en residències d'estudiants d'Alacant, Benicarló i Castelló per al curs 2019-2020

L'IVAJ convoca 81 places en residències d'estudiants d'Alacant, Benicarló i Castelló per al curs 2019-2020

La distribució de places és de 34 a Castelló, 31 a Alacant i 16 places a Benicarló i el termini de presentació de sol·licituds finalitza el 2 de juliol de 2019

L'IVAJ ha obert la convocatòria per a cobrir un total de 81 places en les seues residències juvenils d'Alacant, Castelló i Benicarló dirigides a joves estudiants o que duguen a terme alguna activitat esportiva, cultural o d'índole similar durant el curs acadèmic 2019-2020.

La Residència Juvenil Universitària La Florida d'Alacant ofereix un total de 31 places, totes elles en habitacions individuals. La Residència Juvenil Mare de Déu del Lledó de Castelló ofereix 34 places, 12 individuals i 22 en dobles, i en la Residència Sant Crist del Mar de Benicarló, es convoquen 16 places en habitacions dobles. 

Les persones que sol·liciten una plaça en alguna de les residències juvenils hauran de tindre una edat compresa entre els 14 i 30 anys, tots dos inclosos, en finalitzar el termini de presentació de sol·licituds.

L'IVAJ realitza aquesta convocatòria anualment amb la finalitat d'afavorir les possibilitats d'allotjament i manutenció de joves que, per raó d'estudis o per a dur a terme activitats esportives, culturals o similar han de desplaçar-se fora del seu domicili habitual. 

Baremació i criteris socials
Per a la baremació de les candidatures es consideren determinades situacions socioeconòmiques com la condició d'orfandat absoluta, la situació de desocupació o atur laboral de tots els membres de la unitat familiar sense subsidi ni prestació; la situació de víctima de violència de gènere, de família acollidora, de família monoparental, de família nombrosa o la presència de germà-germana amb matrícula en la residència sol·licitada.

Les sol·licituds podran presentar-se preferentment en el Registre Electrònic de l'IVAJ

Més informació en residències juvenils de l'IVAJ