Notícies

« Ves enrere

Viu la Solidaritat dona la benvinguda a participants dels camps de voluntariat juvenil d'hivern

Viu la Solidaritat dona la benvinguda a participants dels camps de voluntariat juvenil d'hivern

  • L'IVAJ ha organitzat dues edicions de Diverteix-te en els albergs La Marina a Teulada-Moraira i Argentina a Benicàssim
  • A la Marina, jóvens de la Comunitat Valenciana, Castella-la Manxa i Ceuta rebran 2019 al costat de 25 xiquets i xiquetes d'entre 9 i 12 anys.

En l'edició de la Marina participen un grup de joves de 18 a 30 anys, de la Comunitat Valenciana i també de Castella-la Manxa i Ceuta, ja que la convocatòria es realitza a nivell estatal.

La Comunitat Valenciana dóna la benvinguda tant a joves participants en el camp de voluntariat Diverteix-te a l'alberg la Marina a Teulada Moraira, com als que participen a l'alberg juvenil Argentina, dins de la programació dels camps de voluntariat juvenil d'hivern del programa "Viu la Solidaritat".

En este sentit Jesús Martí ha indicat que "es tracta d'una oportunitat per passar unes vacances diferents, solidàries i creatives dissenyant i desenvolupant activitats lúdiques amb xiquets i xiquetes".

També els ha animat a fer una programació perquè "25 xiquets i xiquetes de 9 a 12 anys reban 2019 amb jocs i il·lusió, compartint un temps de companyonia i de oci educatiu. Esta és la prioritat del nostre programa "i ha destacat que" esta iniciativa potencia l'educació en valors i suposa una experiència de voluntariat que crea complicitats, cohesió grupal i un servei a la comunitat ".

Este hivern, l'IVAJ ha organitzat Diverteix-te I i Diverteix-te II que es desenvolupen del 26 de desembre de 2018 al 4 de gener de 2019, a l'alberg juvenil La Marina a Teulada-Moraira i a l'alberg juvenil Argentina a Benicàssim.

En el de Benicàssim s'han incorporat un total de 23 joves, procedents de la nostra Comunitat, País Basc, Catalunya, Castella-la Manxa, Illes Balears, La Rioja, Navarra, Astúries i Galícia.

La Comunitat Valenciana, a través de l'IVAJ, ha organitzat el 2018 un total de 19 camps de voluntariat juvenil, dues a la primavera, 15 camps a l'estiu i dos camps més a l'hivern.

Els camps de voluntariat juvenil són un tipus d'activitats en què un grup de joves de diferents comunitats autònomes, es comprometen, voluntàriament per dur a terme un projecte amb contingut social en favor de la comunitat., Tot això, combinat amb activitats d'animació.