Noticies

« Ves enrere

El compromís de l'Alumnat Actiu amb Xarxa Jove per a municipalitzar els serveis de joventut

El compromís de l'Alumnat Actiu amb Xarxa Jove per a municipalitzar els serveis de joventut

Un total de 163 joves acudeixen a la II Trobada #AlumnatActiu que es desenvolupa els dies 26 i 27 de juny en el campament Jaume I d'Alcossebre

Esta trobada permet "intercanviar experiències i bones pràctiques" i és "el nostre reconeixement perquè continueu desenvolupant en els vostres municipis esta activitat voluntària i creant nexes entre els centres juvenils i la joventut a nivell local".

Joves d'Ademús, Alaquàs, Alpont, Alzira, Aiora, Banyeres de Mariola, Bétera, Betxí, Calp, Càrcer, Cocentaina, Xalans, la Nucia, la Pobla de Vallbona, la Pobla Llarga, la Vall d'Uixò, Llíria, Mislata, Morella, Ondara, Quart de Poblet, Sant Antoni de Benagéber, Sant Mateu, Sollana, Sueca, Torrent, Vilafranca, Villar del Arzobispo, Villena i Xàtiva comparteixen activitats. 

El director de l'IVAJ, Jesús Martí, ha participat en la II Trobada #AlumnatActiu de la Comunitat Valenciana, que ha començat en el campament Jaume I de l'IVAJ en Alcossebre, destacant que "un total de 143 joves, 111 xiques i 52 xics procedents de 31 municipis de la Comunitat Valenciana, han acudit a la II Trobada". Esta cita de joves que promouen la participació des de les aules i des dels municipis és també una realitat gràcies a Xarxa Jove. 

A més, ha recordat Xarxa Jove, com a clau de coordinació de les polítiques de joventut, "necessita de joves corresponsals mediadors i dinamitzadors que contribuïsquen al desenvolupament d'activitats de participació i oci educatiu.