Notícies

« Ves enrere

Els Cursos d'Idiomes 2019 de l'IVAJ a Europa tindran un 15% de descompte per a titulars de Carnet Jove

Els Cursos d'Idiomes 2019 de l'IVAJ a Europa tindran un 15% de descompte per a titulars de Carnet Jove

  • S'ofereixen cursos d'anglés, francés, italià i alemany
  • També s'aplica un 10% de descompte en cursos al Canadà i els EUA

L'IVAJ ha obert la campanya 2019 de cursos d'idiomes per a joves entre 14 i 35 anys que inclou programes de formació en anglés a Gran Bretanya, Irlanda, el Canadà i els Estats Units; també s'organitzen cursos de francés a França; d'alemany a Alemanya i Àustria i d'italià a Itàlia.

En la campanya de 2019 de Cursos d'Idiomes a l'estranger, joves de 14 a 30 anys, que siguen titulars del Carnet Jove, podran beneficiar-se d'un descompte del 15% sobre l'import dels cursos a Europa i d'un 10% descompte sobre la resta de cursos.

Altres modalitats són cursos específics per a menors, de 14 a 17 anys, per a realitzar a l'estiu, així com cursos per a la preparació d'exàmens oficials. També s'inclouen cursos d'anglés per a professors. Els allotjaments poden ser en campus, apartaments o famílies.

Els preus inclouen les classes de l'idioma triat, l'allotjament, en molts casos la mitja pensió alimentària i una pòlissa d'assistència mèdica durant tota l'estada.

Este programa és resultat de la col·laboració entre l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i les direccions generals de Joventut d'Andalusia, Castella i Lleó, Extremadura, Illes Balears, Illes Canàries, i Ceuta.

Informació i reserves en les seus de l'IVAJ al carrer Hospital, 11 de València, en Rambla Méndez Núñez, 41 d'Alacant i al carrer Orfebres Santalínea, 2 de Castelló i la nostra web