D'interés

« Ves enrere

En defensa dels drets laborals dels i les joves

En defensa dels drets laborals dels i les joves

L'IVAJ i els sindicats joves s'uneixen per a defendre els drets laborals.

Ocupació jove i de qualitat són les dues demandes que han centrat la reunió entre el secretari general de l'Institut Valencià de la Joventut, Jesús Martí, i els representants de sindicats joves d'UGT-PV, CCOO-PV i USO-CV. 

A l'encontre han assistit Adrián Flores, Francisco Javier García i Isabel López d' Aposta Jove d'UGT-PV; Fátima Navarro, Raquel Bernabé i Carlos Alcaraz de Joves de CCOO-PV i Maica Imbernón, en representació d'USO-CV. 

L'IVAJ vol contribuir, al costat dels sindicats joves, al coneixement dels drets laborals i promoure espais de participació i de comunicació que permeten la transformació de les condicions actuals de precarietat i afavorisquen el retorn i la continuïtat en el mercat de treball. 


Jesús Martí ha sol·licitat la col·laboració dels representants sindicals per a la difusió del programa GenT-Generació Talent un programa destinat a incentivar el retorno de joves que van abandonar la Comunitat Valenciana. 


El secretari general ha incidit en la importància de col·laborar amb els sindicats en la difusió de la informació sobre ocupació i drets laborals i en l'adaptació de continguts, serveis i missatges a l

a realitat jove actual.