Una entrada doble per a veure “El funeral” en el Teatre Flumen

« Ves enrere

Saló del Còmic

Saló del Còmic

L'IVAJ col·labora amb Fira València en el Saló del Còmic proporcionant entrades per als SIJ a preus reduïts per a grups organitzats i el promociona amb una Campanya en xarxes socials amb entrades dobles.

 

A més, estarà presenta en el Territori IVAJ amb jocs, activitats, concursos...

El Territori IVAJ és un espai socialitzador i integrador i a través del qual podem treballar valors com la igualtat, la cooperació, l'acceptació de normes i el respecte entre altres:

Jocs que treballen o visibilitzen la paritat. Tot i que no hi han molts jocs que treballen aquest aspecte, hi haurà una secció específica on es visibilitzaran jocs que incorporen el mateix número de dones i homes. També s'evitara en tota la jornada jocs on la imatge de les dones estiga sexualitzada.

Jocs que treballen la cooperació. La immensa majoria de jocs tenen un component competitiu. Per això, volem visibilitzar una zona específica on només es treballen jocs cooperatius.

Jocs educatius. Tots els jocs treballen una o vàries habilitats o components educatius. No obstant, pel tal de visilitzar també aquest aspecte educatiu, farem una selecció de jocs que siguen molt identificatius per treballar algunes d'aquestes habilitats com el càlcul matemàtic, el llenguatge, l'atenció, l'espacialitat, el pensament lateral, la creativitat, la memòria o la història entre altres.

Dinàmica de participació i sortejos
A cada participant se li entregarà un passaport de l'event i conforme passe per diferents jocs o activitats programades se li posarà un segell. Una vegada complit el requisit del passaport podran optar a un premi d'un dels jocs jugats per mig d'un sorteig diari. Si no es troben al recinte, se'ls avisarà per a que puguen arreplegar el premi a l'IVAJ.

El treball de la zona de dinamització de jocs de taula dins de la jornada "Saló del Còmic de València" que es celebrarà des del 28 de febrer fins a l'1 de març de 2020 a la Fira de Mostres de València.

Els horaris de l'event són:

  • divendres de 10h a 20h
  • dissabte de 10h a 20h
  • diumenge de 10h a 19h

L'espai en el que es situa la zona de jocs és de 480 m2 a distribuir per tres zones:

  • Zona de jocs gegants
  • Zona de demostració de jocs de taula
  • Zona de tornejos de jocs de taula