Una entrada doble per a veure “El funeral” en el Teatre Flumen

« Ves enrere

L'IVAJ i l'ajuntament de Manises acorden l'emissió de Carnet Jove

L'IVAJ i l'ajuntament de Manises acorden l'emissió de Carnet Jove

El director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, i l'alcalde de Manises, Jesús Borrás, han subscrit el compromís d'adhesió de l'ajuntament a la xarxa de Carnet Jove i han formalitzat l'emissió de la credencial jove europea, en una reunió celebrada a la seu de l'IVAJ, a la que ha assistit també la regidora de Joventut, Altea Royo.

Manises, amb una població jove que supera els 5.300 habitants, té un nivell d'implantació del Carnet Jove del 34,28%, mentre que en la comarca de L'Horta és del 35,51%. L'ajuntament de Manistes ha establit un bon nombre de descomptes en instal·lacions i activitats esportives així com en tallers, cursos de cultura i joventut i en localitats de cinema i teatre.

Concretament, els avantatges establits van del 25% al 50% de descompte en les pistes esportives (pilota, tennis,…); del 20% al 25% de descompte en activitats esportives municipals i del 20% de descompte en l'entrada a la piscina municipal d'estiu. Així mateix, els descomptes s'estenen a les localitats de cinema i teatre de l'Auditori Germanies, als tallers i cursos de cultura i joventut, així com en els cursets de natació.

El director de l'IVAJ ha destacat que 130 ajuntaments de la Comunitat Valenciana estan actualment en la xarxa de Carnet Jove, dels quals 58 corresponen a la província de València, 47 a la d'Alacant i 25 a la de Castelló. "Tots ells aposten per dinamitzar l'activitat juvenil en els seus propis municipis i el Carnet Jove és una de les eines, ha indicat.

A més el consistori de Manises també ha subscrit el conveni d'emissió de Carnet Jove, la qual cosa suposa que es podrà obtenir en seu municipal en pròximes dates. Actualment, a la Comunitat Valenciana, 75 ajuntaments han signat el conveni d'emissió de Carnet Jove. A la fi de 2017, el nombre de titulars de la credencial jove eurpea és de 246.727 i el nombre d'empreses adherides és d'1.649 empreses. Tant les empreses com els ajuntaments es poden localitzar en la web de l'IVAJ. També està activa una llista de distribució de Carnet Jove per a rebre informació actualitzada de promocions i ofertes.