OFERTES CARNET JOVE

Curt Creixent. Trobades del curtmetratge

Curt Creixent. Trobades del curtmetratge

Curt Creixent és un espai de trobada sobre el curtmetratge. Volem compartir experiències sobre com programar, distribuir, comunicar i gaudir dels curts en el context del cinema actual, amb perspectiva internacional i pensant especialment en l'espectador.

Així, Curt Creixent cerca reunir i relacionar als professionals i estudiants de l'audiovisual, la cultura i l'educació, amb sessions de debat, xerrades, projeccions o pitchings. Però també vol difondre a tots els públics l'oferta i possibilitats dels formats de cinema breu, i fer valdre l'enorme i creixent potencial creatiu, industrial, social i cultural que té el curtmetratge.

En 2015 férem la primera edició de les trobades en la qual participaren festivals, programadors, crítics i altres professionals del sector. En 2016 dedicàrem la segona edició a parlar de les possibilitats educatives dels curts a les aules i en altres espais d'educació no formals amb els mestres i els treballadors de l'audiovisual. En 2017, en la tercera edició, parlàrem dels públics de l'audiovisual i dels curts. I l'any 2018 ferem la 4a edició dins del Festival Internacional Cinema Jove de València, dues jornades que enguany, en 2019 hem ampliat a tres, amb més sessions i invitats internacionals que mai.

Forma part de les trobades

Inscriu-te ací, per a reservar la teua entrada a cada sessió. Recorda que si t'interessa participar en el one-to-one amb professionals del curtmetratge, existeix una entrada específica