Visualització de contingut web

INSTRUCCIONS DE RESERVA PER AL PROGRAMA “TALLERS D’IDIOMES”

RESERVAR LA PLAÇA

Les places del programa Tallers d'idiomes es poden reservar:
 
 • Presencialment
  • Pots realitzar la inscripció per telèfon o, personalment, en qualsevol oficina TURIVAJ. En el moment de fer la reserva, cal presentar el DNI  i, per obtenir el descompte corresponent, el Carnet Jove.
  • Pots pagar-ho tot o en dos terminis (depenent de l'import total): un primer lliurament, en concepte de reserva, i la resta, com a màxim 15 dies abans de la sortida.
 • Per Internet

(Per a un correcte funcionament del sistema, recomanem utilitzar els navegadors Internet Explorer o *Mozilla Firefox)

 • Les reserves es faran de manera individual, amb les dades que se sol·liciten en l'aplicació de vendes en línia *TURINET.
 • Les vendes en línia es cobraran en el moment de realitzar-se, per mitjà d'una targeta de crèdit. Es realitzarà un primer lliurament, en concepte de reserva, i la resta, com a màxim 15 dies abans de l'eixida.
 • Si quan vas a realitzar la reserva no hi ha places disponibles, pots apuntar-te a la LLISTA D'ESPERA trucant per telèfon a qualsevol oficina TURIVAJ, en dies laborables de 9.00 a 14.30 hores.

REALITZAR EL TEST DE NIVELL

 • Les activitats estan dirigides a un nivell intermedi  i, per a comprovar-ho, la persona sol·licitant ha de fer un test.
 • Si no es supera el test, es podrà sol·licitar la devolució de l'import abonat a l'adreça de correu turinet_ivaj@gva.es

REVISIÓ I DOCUMENTACIÓ

La reserva queda pendent de revisió per part de l'IVAJ.GVAJOVE, que ha de verificar que el sol·licitant ha superat el nivell mínim  requerit de l'idioma i que compleix els requisits d'edat establerts.

Si no es disposa de la informació necessària en les bases de dades, es podrà sol·licitar al participant perquè la remeta escanejada a l'adreça de correu turinet_ivaj@gva.es.

En el cas d'activitats per a professors, a més, hauran d'acreditar la condició de professor en actiu, enviant una nòmina recent o un certificat expedit pel centre on treballen a l'adreça de correu turinet_ivaj@gva.es.

Informació tècnica: si tens problemes a l'hora de visualitzar el formulari de reserva des del teu navegador, desactiva la pestanya "Mostrar llocs de la Intranet en vista de compatibilitat" en el menú "Ferramentes, o Eines, - configuració de vista de compatibilitat".