Visualització de contingut web

FORMACIÓ

Animació en el temps lliure infantil i juvenil
Des de les Escoles d'Animació Juvenil es proporciona una formació adequada a totes les persones interessades en participar en activitats d'animació en el temps lliure infantil i juvenil.

Tema Jove

L'IVAJ convoca beques per a pràctiques. Els requisits, entre d'altres, són: ser residents a la Comunitat Valenciana, no ser major de 35 anys, i tenir la llicenciatura o el grau en algunes titulacions.

Programa de formació per a personal tècnic de joventut de l'IVAJ. L'objectiu d'aquest programa és proporcionar als tècnics de joventut un conjunt de coneixements i tècniques que els permeta desenvolupar millor i més eficaçment el seu treball quotidià

Idiomes
Cursos d'idiomesTallers d'anglés caps de setmana d'immersió lingüística en albergs de l'IVAJ i Summer camps amb classes i activitats en anglés per als més jóvens

Residències juveniles
Les residències juvenils de l'IVAJ ofereixen allojament a jóvens que, pels seus estudis, han de desplaça-rse fora del seu domicili.

També pots accedeir a cursos d'altres entitats a la nostra Agenda #Qfer

Que es el IVAJ video

D'interès

« Ves enrere

Mónica Oltra defensa l'educació inclusiva i l'oci educatiu per a tots i totes

Mónica Oltra defensa l'educació inclusiva i l'oci educatiu per a tots i totes

El lema del dia internacional de la joventut d'enguany és 'Transformant l'educació' i el blog de l'IVAJ publica un article de la vicepresidenta on destaca el treball de les organitzacions dirigides per joves

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha defensat, coincidint amb el 20 aniversari del Dia Internacional de la Joventut, la importància d'impulsar una educació inclusiva i l'accés de tots i totes a un oci educatiu. 

"Hui és la celebració anual que busca promoure el paper de les persones joves com a sòcies essencials en els processos de canvi i per a obrir un espai per a generar consciència sobre els desafiaments i problemes als quals s'enfronten", ha indicat en la seua contribució al blog de l'Insititut Valencià de la Joventut. 

Amb motiu del 20 aniversari del Dia Internacional de la Joventut, instituït en 1999 per l'Assemblea General de les Nacions Unides, Oltra ha volgut significar "els esforços per a aconseguir una educació més inclusiva i accessible, així com la ferma decisió de les persones joves en este propòsit". 

Per a la vicepresidenta, "les organitzacions dirigides per joves són l'exemple més clar que són els propis joves els defensors més actius de l'educació inclusiva i accessible". Ha anunciat una campanya que vol "visualitzar este esforç, l'existència d'un oci educatiu per a totes i tots". 

Oltra ha recordat el lema d'enguany, 'Transformant l'educació' a l'hora d'incidir en una línia de treball de l'IVAJ: l'oci educatiu

La vicepresidenta ha reivindicat la necessitat de l'objectiu de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, que al·ludeix a la necessitat de garantir una educació de qualitat inclusiva i equitativa i promoure oportunitats d'aprenentatge al llarg de la vida. 

"Estem tots convençuts que l'aprenentatge es realitza al llarg de tota la vida, però el que potser no tenim tan en compte és que una persona aprén al llarg de tot el dia", ha assenyalat. 

En este sentit, ha afirmat que "l'escola, l'institut són els espais on concentrem més recursos, humans i materials per a garantir esta educació de qualitat inclusiva i equitativa, però, en eixir de classe, en el temps lliure, deixem en mans del mercat o de les possibilitats de les famílies, l'educació, i apareixen les discriminacions". 

Per això, ha recordat que "l'educació ha de ser inclusiva i equitativa en tots els moments. I ha de ser divertida, interessant, i eixa és quasi la definició de l'oci educatiu, la principal (i possible) transformació de l'educació hui dia".

+info