Visualització de contingut web

FORMACIÓ

Animació en el temps lliure infantil i juvenil
Des de les Escoles d'Animació Juvenil es proporciona una formació adequada a totes les persones interessades en participar en activitats d'animació en el temps lliure infantil i juvenil.

Tema Jove

L'IVAJ convoca beques per a pràctiques. Els requisits, entre d'altres, són: ser residents a la Comunitat Valenciana, no ser major de 35 anys, i tenir la llicenciatura o el grau en algunes titulacions.

Programa de formació per a personal tècnic de joventut de l'IVAJ. L'objectiu d'aquest programa és proporcionar als tècnics de joventut un conjunt de coneixements i tècniques que els permeta desenvolupar millor i més eficaçment el seu treball quotidià

Idiomes
Cursos d'idiomesTallers d'anglés caps de setmana d'immersió lingüística en albergs de l'IVAJ i Summer camps amb classes i activitats en anglés per als més jóvens

Residències juveniles
Les residències juvenils de l'IVAJ ofereixen allojament a jóvens que, pels seus estudis, han de desplaça-rse fora del seu domicili.

També pots accedeir a cursos d'altres entitats a la nostra Agenda #Qfer

Que es el IVAJ video

D'interès

« Ves enrere

L'IVAJ aposta per ampliar l'educació per a la participació en tota la Comunitat

L'IVAJ aposta per ampliar l'educació per a la participació en tota la Comunitat

Al costat de la informació i l'oci educatiu, l'IVAJ promou l'educació en valors de democràcia i drets humans amb l''objectiu de construir xarxes que vinculen joves que treballen en la transformació social

En les jornades 'Educar en la Participació' s'exposen metodologies i bones pràctiques per a treballar amb les persones joves en espais no formals, impulsades per la Universitat de València, la Generalitat Valenciana i el Consell Valencià de la Joventut, participen regidories, professionals de joventut, iniciatives joves d'educació en la participació, com Creando Futuro, Corresponsals, Alumnat Actiu, estudiants de Treball Social i de TASOCT, així com personal tècnic de joventut de l'IVAJ i d'ajuntaments i mancomunitats.

Així, Alumnat Actiu, Corresponsals o programes d'associacionisme juvenil s'haurien de destacar com a iniciatives que ens ajuden a vincular persones joves que treballen per la transformació social. 

El director de l'IVAJ, Jesús Martí, ha intervingut en les jornades 'Educar en la Participació' que es desenvolupen dijous 27 i divendres 28 de juny, a la Universitat de València, on ha reclamat l'educació per a la participació com a "escola de democràcia i drets humans". 

Per això, ha assenyalat que l'IVAJ "dona suport a estes iniciatives i bones pràctiques desenvolupades per entitats, mancomunitats, ajuntaments o la iniciativa social de manera que s'estenen en tot el nostre territori i incorporen nous espais participatius que transformen el model tradicional".