Visualització de contingut web

FORMACIÓ

Animació en el temps lliure infantil i juvenil
Des de les Escoles d'Animació Juvenil es proporciona una formació adequada a totes les persones interessades en participar en activitats d'animació en el temps lliure infantil i juvenil.

Tema Jove

L'IVAJ convoca beques per a pràctiques. Els requisits, entre d'altres, són: ser residents a la Comunitat Valenciana, no ser major de 35 anys, i tenir la llicenciatura o el grau en algunes titulacions.

Programa de formació per a personal tècnic de joventut de l'IVAJ. L'objectiu d'aquest programa és proporcionar als tècnics de joventut un conjunt de coneixements i tècniques que els permeta desenvolupar millor i més eficaçment el seu treball quotidià

Idiomes
Cursos d'idiomesTallers d'anglés caps de setmana d'immersió lingüística en albergs de l'IVAJ i Summer camps amb classes i activitats en anglés per als més jóvens

Residències juveniles
Les residències juvenils de l'IVAJ ofereixen allojament a jóvens que, pels seus estudis, han de desplaça-rse fora del seu domicili.

També pots accedeir a cursos d'altres entitats a la nostra Agenda #Qfer

Que es el IVAJ video

D'interès

« Ves enrere

Escena Erasmus

Escena Erasmus

El projecte teatral europeu de la Universitat de València, Escena Erasmus, presenta el seu últim espectacle, ‘Una cançó per a Europa'.

El projecte Escena Erasmus (Premi Europeu Carlemany de la Joventut, 2011, Premi Talent Jove, 2018 i Menció Especial del Patrimoni 2018 de la PEARLE Live Performance Europe) presenta un espectacle en forma de comèdia, amb cançons en directe de diferents èpoques i estils, i que pretén ser un crit d'optimisme i alegria davant l'auge dels populismes i l'extrema dreta.

València: Sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau, del 28 al 31 de maig 19.30 h.

Alacant. Sala Arniches, 5 de juny 20:30 h.

Altea. Auditori de la Vila Vella, 6 de juny 12 h.

Castelló. Teatre Principal, 13 de juny 12 h.

Castelló. Teatre Principal, 13 de juny 20.30 h.

Entrades disponibles en consergeria de 8 h a 15 h i el mateix dia de l'espectacle des de 2 hores abans de l'espectacle. (Fins a esgotar entrades).

Morella. Teatre Municipal, 14 de juny 12 h.

Morella. Teatre Municipal, 14 de juny 19.30 h.

Entrada lliure fins a completar aforament.

Escena Erasmus és un dels projectes culturals més singulars de la Universitat de València ja que es tracta d'una iniciativa que cada any fomenta la pràctica del teatre entre els alumnes Erasmus que estudien en la institució, una de les universitats europees que més alumnes internacionals atrau.

+info