Visualització de contingut web

FORMACIÓ

Animació en el temps lliure infantil i juvenil
Des de les Escoles d'Animació Juvenil es proporciona una formació adequada a totes les persones interessades en participar en activitats d'animació en el temps lliure infantil i juvenil.

Tema Jove

L'IVAJ convoca beques per a pràctiques. Els requisits, entre d'altres, són: ser residents a la Comunitat Valenciana, no ser major de 35 anys, i tenir la llicenciatura o el grau en algunes titulacions.

Programa de formació per a personal tècnic de joventut de l'IVAJ. L'objectiu d'aquest programa és proporcionar als tècnics de joventut un conjunt de coneixements i tècniques que els permeta desenvolupar millor i més eficaçment el seu treball quotidià

Idiomes
Cursos d'idiomesTallers d'anglés caps de setmana d'immersió lingüística en albergs de l'IVAJ i Summer camps amb classes i activitats en anglés per als més jóvens

Residències juveniles
Les residències juvenils de l'IVAJ ofereixen allojament a jóvens que, pels seus estudis, han de desplaça-rse fora del seu domicili.

També pots accedeir a cursos d'altres entitats a la nostra Agenda #Qfer

Que es el IVAJ video

D'interès

« Ves enrere

El compromís de l'Alumnat Actiu amb Xarxa Jove per a municipalitzar els serveis de joventut

El compromís de l'Alumnat Actiu amb Xarxa Jove per a municipalitzar els serveis de joventut

Un total de 163 joves acudeixen a la II Trobada #AlumnatActiu que es desenvolupa els dies 26 i 27 de juny en el campament Jaume I d'Alcossebre

Esta trobada permet "intercanviar experiències i bones pràctiques" i és "el nostre reconeixement perquè continueu desenvolupant en els vostres municipis esta activitat voluntària i creant nexes entre els centres juvenils i la joventut a nivell local".

Joves d'Ademús, Alaquàs, Alpont, Alzira, Aiora, Banyeres de Mariola, Bétera, Betxí, Calp, Càrcer, Cocentaina, Xalans, la Nucia, la Pobla de Vallbona, la Pobla Llarga, la Vall d'Uixò, Llíria, Mislata, Morella, Ondara, Quart de Poblet, Sant Antoni de Benagéber, Sant Mateu, Sollana, Sueca, Torrent, Vilafranca, Villar del Arzobispo, Villena i Xàtiva comparteixen activitats. 

El director de l'IVAJ, Jesús Martí, ha participat en la II Trobada #AlumnatActiu de la Comunitat Valenciana, que ha començat en el campament Jaume I de l'IVAJ en Alcossebre, destacant que "un total de 143 joves, 111 xiques i 52 xics procedents de 31 municipis de la Comunitat Valenciana, han acudit a la II Trobada". Esta cita de joves que promouen la participació des de les aules i des dels municipis és també una realitat gràcies a Xarxa Jove. 

A més, ha recordat Xarxa Jove, com a clau de coordinació de les polítiques de joventut, "necessita de joves corresponsals mediadors i dinamitzadors que contribuïsquen al desenvolupament d'activitats de participació i oci educatiu.