Visualització de contingut web

FORMACIÓ

Animació en el temps lliure infantil i juvenil
Des de les Escoles d'Animació Juvenil es proporciona una formació adequada a totes les persones interessades en participar en activitats d'animació en el temps lliure infantil i juvenil.

Tema Jove

L'IVAJ convoca beques per a pràctiques. Els requisits, entre d'altres, són: ser residents a la Comunitat Valenciana, no ser major de 35 anys, i tenir la llicenciatura o el grau en algunes titulacions.

Programa de formació per a personal tècnic de joventut de l'IVAJ. L'objectiu d'aquest programa és proporcionar als tècnics de joventut un conjunt de coneixements i tècniques que els permeta desenvolupar millor i més eficaçment el seu treball quotidià

Idiomes
Cursos d'idiomesTallers d'anglés caps de setmana d'immersió lingüística en albergs de l'IVAJ i Summer camps amb classes i activitats en anglés per als més jóvens

Residències juveniles
Les residències juvenils de l'IVAJ ofereixen allojament a jóvens que, pels seus estudis, han de desplaça-rse fora del seu domicili.

També pots accedeir a cursos d'altres entitats a la nostra Agenda #Qfer

Que es el IVAJ video

D'interès

« Ves enrere

Concurs Museo Joven 2019

Concurs Museo Joven 2019

L'IVAJ participa en el concurs de live painting Museo Joven 2019.

L'IVAJ col·labora en este concurs (organitzat per l'INJUVE i la Subdirecció General de Museus Estatals i finançat pel programa Erasmus+) inspirat en les pintures del palau del marqués de Dos Aguas.
 
 
Està dirigit a:
  • Estudiants de Batxillerat, especialment d'Arts, i de Graus Mitjans, entre 16 i 18 anys.
  • Joves entre 18 i 30 anys, especialment estudiants de Belles arts amb experiència en pintura mural.
El concurs de live painting serà el 19 d'octubre a València, al carrer de la Cultura, al costat del Museo Nacional de Cerámica González Martí.
 
El termini d'inscripció al concurs acaba el 23 de setembre.
 
Per a ajudar en la presentació de la sol·licitud, el Museu ha posat a disposició les imatges de les pintures que decoren el palau i ha organitzat dues visites guiades gratuïtes a les pintures (13 i 14 de setembre), prèvia inscripció en: difusion.mceramica@cultura.gob.es indicant nom i cognoms.