Visualització de contingut web

FORMACIÓ

Animació en el temps lliure infantil i juvenil
Des de les Escoles d'Animació Juvenil es proporciona una formació adequada a totes les persones interessades en participar en activitats d'animació en el temps lliure infantil i juvenil.

Tema Jove

L'IVAJ convoca beques per a pràctiques. Els requisits, entre d'altres, són: ser residents a la Comunitat Valenciana, no ser major de 35 anys, i tenir la llicenciatura o el grau en algunes titulacions.

Programa de formació per a personal tècnic de joventut de l'IVAJ. L'objectiu d'aquest programa és proporcionar als tècnics de joventut un conjunt de coneixements i tècniques que els permeta desenvolupar millor i més eficaçment el seu treball quotidià

Idiomes
Cursos d'idiomesTallers d'anglés caps de setmana d'immersió lingüística en albergs de l'IVAJ i Summer camps amb classes i activitats en anglés per als més jóvens

Residències juveniles
Les residències juvenils de l'IVAJ ofereixen allojament a jóvens que, pels seus estudis, han de desplaça-rse fora del seu domicili.

També pots accedeir a cursos d'altres entitats a la nostra Agenda #Qfer

Que es el IVAJ video

D'interès

« Ves enrere

Bones pràctiques en XarxaJove

Bones pràctiques en XarxaJove

L'Ajuntament d'Alcàsser s'adhereix al Codi de Bones Pràctiques davant del bullying, potenciant i promovent en tots els centres educatius i altres serveis municipals les bones pràctiques a través d'un assessorament dut a terme per la Plataforma PDA Bullying.
 
Segons les últimes enquestes a nivell nacional (informe "Yo a eso no juego" de Save the Children) un 10% dels alumnes han patit bullying al llarg de la seua vida escolar.
 
L'àrea d'Educació aposta per l'abordatge integral d'este fenomen, treballant a tots els centres educatius i també l'àrea d'esports, potenciant i revisant les bones pràctiques en prevenció, detecció i actuació.
 
Durant tot el curs 2018-2019 la Plataforma PDA Bullying està acompanyant als equips directius i de valoració dels centres a revisar els seus documents, programa de convivència i protocol (circuits), per augmentar i especificar la incidència d'estos davant de l'assetjament entre iguals.