Visualització de contingut web

Preguntes freqüents - Oci Educatiu

Si tens dubtes, posa't en contacte amb nosaltres. Pots llegir les respostes a les consultes que altres persones han fet en l'apartat de Preguntes freqüents. Si no trobes, però, resposta a la teua demanda, envia'ns la consulta, i assessors especialitzats et respondran de forma personalitzada 

Activitats

Quina documentació he de presentar per a formalitzar una reserva?

DNI i, si s'escau, el Carnet Jove. Els menors deuran presentar autorització dels pares o tutors legals.

Activitats. Camps de Voluntariat

Si no puc inscriure'm personalment en un Camp de Voluntariat, què puc fer?

Si no pots acudir personalment a inscriure't el dia i hora que t'ha correspost en el sorteig pots autoritzar una altra persona perquè ho faça en el teu nom. Únicamente has de firmar una autorització i entregar-li una fotocòpia del teu DNI.

A partir de quina edat es pot participar en els Camps de Voluntariat?

  • En els Camps de Voluntariat realitzats en la Comunitat Valenciana l'edat per a participar és de 18 a 26 anys.
  • En les restants comunitats autònomes l'edat per a participar oscil·la entre els 15 i els 30 anys. Algunes comunitats autònomes organitzen torns per a participants entre 15 i 17 anys.
  • En els camps celebrats en l'estranger l'edat mínima per a participar són 18 anys. La màxima solen ser 30 anys encara que pot variar depenent de l'organització que realitze el camp.

Activitats. Oferta Concertada i Lliure

en Oferta Concertada, Podem triar els dies que ens interessen? Quin és el mínim de dies que podem demanar?

Hi ha dos modalitats:

  • Oferta Concertada. No es poden demanar dies solts ni menys dies dels prevists en els períodes que s'indica en la convocatòria. A més, es poden demanar un o dos perídoes, sempre que no superen els 16 dies.
  • Oferta Lliure. Dins dels períodes oferits, es poden demanar els dies que ens interessen.

Quantes sol·licituds per a l'Oferta Concertada podem presentar?

Cada entitat pot fer un màxim de 4 peticions al llarg de tota la campanya. No obstant això, una mateixa entitat podrà dur a terme un màxim de dues activitats mitjançant esta convocatòria

Campaments per a jóvens

A qui es dirigeixen estes activitats?

En funció de l'activitat que es contracte. Per a l'estiu del 2017, les edats varien entre els joves que hagen nascut en 2005 o en anys anteriors, fins als 14 anys o per a aquells joves que hagen nascut en 2003 o en anys anteriors, fins als 17 anys.

Més informació

 

 

Carnets

Com pagar l'import del carnet?

En efectiu o amb targeta, en les oficines de l'IVAJ. En les entitats col·laboradores per mitjà de transferència.

On es poden sol.licitar els carnets?

A les oficines de l'IVAJ i en altres entitats, com ara ajuntaments o universitats, a través dels centres d'informació juvenil.

Obtindré suficients descomptes?

En general són descomptes en museus, exposicions, restaurants, botigues, allotjaments..., però varien molt d'un país, o ciutat, a un altre. Et recomanem visitar la pàgina de descomptes de la ISTC per a comprovar si hi ha descomptes interessants al lloc de destinació del teu viatge.

Com justificar que sóc estudiant?

Amb un certificat d'estudis, la matrícula, o per mitjà d'un document semblant en què conste l'any acadèmic actual.

Quina validesa tenen els carnets?

  • Els carnets d'albergs tenen un any de validesa natural (p.ex. del 12/02/2006 a l'11/02/2007). 
  • Els carnets d'estudiant i de professor es vinculen al curs acadèmic en vigor; és a dir,  la seua validesa s'inicia sempre al setembre i dura fins al desembre de l'any següent (15 mesos), independentment de la data d'emissió. És l'estudiant qui, en funció de les seues necessitats i de la data de sol·licitud, haurà de valorar si té prou amb el període restant.

Esquí