Destacat

Jornades Regidories de Joventut

Jornades Regidories de Joventut

L'IVAJ convoca deu jornades per tota la Comunitat amb les noves regidories de Joventut per a presentar-los l''Estratègia Valenciana de Joventut'

 

- Les trobades se celebren del 18 al 25 de juliol en deu localitats
- En l'agenda figuren la municipalització de les polítiques de joventut i el desenvolupament de la Xarxa Jove a nivell local

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha convocat, del 18 al 25 de juliol, deu reunions territorializadas amb les noves regidories de Joventut per a estendre la Xarxa Jove per tota la Comunitat Valenciana.

El director general de l'IVAJ, Jesús Martí, ha indicat "oferirem tota la informació sobre la municipalització de les polítiques de Joventut", "volem difondre l'Estratègia Valenciana de Joventut (EVJ) i les línies de compromís a desenvolupar conjuntament per l'IVAJ i els ajuntaments".

Les trobades tindran lloc a Sant Mateu, La Vall d'Uixò, Crevillent, L'Alcudia de Crespins, Benissa, Tibi, Requena, Tavernes de la Valldigna, Lliria i Mislata, on s'ha convidat a tots els ajuntaments de la zona, a través de les seues regidories, consells locals de la Joventut i mancomunitats, així com representants de les Diputacions, de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i del Consell Valencià de la Joventut.

L'IVAJ distribuirà materials amb els programes d'interés per a les entitats locals i per a generar espais de participació i d'oci educatiu.

Calendari de reunions

Les reunions comencen aquest dijous, 18 de juliol, a les 11.00 hores, a l'Ajuntament de Sant Mateu i, a la vesprada, a les 17.00 hores, en el Palau de Vivel, de la Vall d'Uixò.

El dilluns 22 de juliol, la cita és a les 11.00 hores en el Centre Jove de Crevillent i a les 17.00 hores, a la biblioteca municipal de l'Alcúdia de Crespins.

El dimarts 23 de juliol, les reunions de regidories de Joventut se celebren a les 11.00 hores a la sala d'actes de l'Espai Cultural Els Cases del Batlle de Benissa i, a les 17.00 hores, a la Casa de Cultura i Biblioteca de Tibi.

El dimecres 24 de juliol, les trobades se celebren a les 11.00 hores a l'Ajuntament de Requena i a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna.

Les trobades conclouen el dijous, 25 de juliol, en la seu de la Mancomunitat Camp de Túria a Llíria, a les 11.00 hores i en el Centre Jove El Mercat de Mislata, a les 17.00 hores.


Mou-te amb el Carnet Jove

Mou-te amb el Carnet Jove

El Carnet Jove et dona descomptes per a moure't en l'àrea metropolitana de València i transport interurbà gràcies als convenis aprovats amb diferents empreses de transport públic


-Amb Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i amb Autos Vallduxense S.L (AVSA),  per als desplaçaments en l'àrea metropolitana de València.

-Amb Autobusos Bunyol i Autocars Herca que abasten l'Àrea Metropolitana de València i transport interurbà.

Autobusos Bunyol: descompte del 15% en l'abonament del bitllet d'autobús que cobreix les següents rutes: la línia Yátova-Bunyol-València; la línia Benifaió-Centre Penitenciari-València; la línia Millars-Montroi-València; la línia Torís-Godelleta-València així com la línia Carcaixent-Alzira-Riola-València.

Autocars HERCA: descomptes del 15 % en línies de transport interurbà, que connecten Montanejos-Sogorb-València; València-Sedaví-Alfafar; València- Perelló-Mareny Blau, així com València- Montcada.

- Amb TRAVICOI, SA descompte del 15%, fent econòmicament més accessibles els seus desplaçaments a través de Carnet Jove en la línia Alcoi-València.

La música com a element fonamental per a l'oci educatiu

La música com a element fonamental per a l'oci educatiu

Un grup de 50 joves participa en la nova proposta Ramonets Camp'N'Roll a l'alberg juvenil de l'IVAJ a Biar que acollirà cinc campaments per a joves i adolescents de 'Viu l'Estiu 2019'

L'alberg juvenil de Biar, pertanyent a REAJ, s'ha obert el 23 de juny i en ell es desenvolupen, fins al 28 de juliol, tres edicions de Summer Camp Bi-art i dues edicions de la nova proposta Ramonets Camp'N'Roll, la primera celebrada del 30 de juny al 6 de juliol i esta segona del 7 al 13 de juliol, per a joves de 12 a 14 anys. En total, 121 joves participen en els campaments de l'IVAJ a Biar.

El director general de l'IVAJ, Jesús Martí, s'ha reunit amb joves participants del campament Ramonets Camp'N'Roll, en l'alberg juvenil de Biar, on ha compartit les experiències i actuacions dirigides per la banda musical Ramonets que ofereix ensenyaments musicals, elaboració de videoclips i tot el necessari per a convertir-se en rocker@s. 

Així, ha destacat que "la música és un element fonamental dins de l'oci educatiu i les activitats desenvolupades en les instal·lacions de l'IVAJ, amb entitats i grups musicals, són iniciatives que potenciarem, ja que brinden il·lusió i educació en valors".