Destacat

Cursos presencials per a professionals de joventut.

Cursos presencials per a professionals de joventut.

L'IVAJ organitza cursos presencials a Alacant, Castelló i València.

Si eres professional de joventut pots apuntar-te a estos cursos presencials i gratuïts que organitza l'IVAJ, durant els mesos d'octubre, novembre i desembre, a Alacant, Castelló i València.

El termini de matrícula ja està obert. En cada curs està la informació relativa a dates de matrícula, lloc de realització, dates de realització, hores del curs, temari, professorat...

En matricular-se en el curs es passa automàticament a llista d'espera; en finalitzar el termini de matrícula es farà la selecció dels alumnes i als admesos els arribarà un correu dient que han sigut seleccionats.

Els cursos presencials per a octubre, novembre i desembre són:

  • Coeducació i prevenció de la violència de gènere en contextos juvenils
  • Normes legals aplicades al treball en Joventut
  • Responsabilitat i normatives aplicables al treball en Joventut
  • Com millorar la gestió de les associacions juvenils: obligacions documentals i normativa
  • Centres Juvenils i model europeu d'oci educatiu amb adolescents
  • Processos participatius en el temps lliure

Ajudes a entitats locals per a programes de joventut 2019

Ajudes a entitats locals per a programes de joventut 2019

L'IVAJ convoca ajudes a entitats locals per a finançar programes de joventut d'activitats realitzades fins a octubre del 2019. Termini de presentació de sol·licituds fins al 13 de setembre.

+Info

Jornades Regidories de Joventut

Jornades Regidories de Joventut

L'IVAJ convoca deu jornades per tota la Comunitat amb les noves regidories de Joventut per a presentar-los l''Estratègia Valenciana de Joventut'

 

- Les trobades se celebren del 18 al 25 de juliol en deu localitats
- En l'agenda figuren la municipalització de les polítiques de joventut i el desenvolupament de la Xarxa Jove a nivell local

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha convocat, del 18 al 25 de juliol, deu reunions territorializadas amb les noves regidories de Joventut per a estendre la Xarxa Jove per tota la Comunitat Valenciana.

El director general de l'IVAJ, Jesús Martí, ha indicat "oferirem tota la informació sobre la municipalització de les polítiques de Joventut", "volem difondre l'Estratègia Valenciana de Joventut (EVJ) i les línies de compromís a desenvolupar conjuntament per l'IVAJ i els ajuntaments".

Les trobades tindran lloc a Sant Mateu, La Vall d'Uixò, Crevillent, L'Alcudia de Crespins, Benissa, Tibi, Requena, Tavernes de la Valldigna, Lliria i Mislata, on s'ha convidat a tots els ajuntaments de la zona, a través de les seues regidories, consells locals de la Joventut i mancomunitats, així com representants de les Diputacions, de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i del Consell Valencià de la Joventut.

L'IVAJ distribuirà materials amb els programes d'interés per a les entitats locals i per a generar espais de participació i d'oci educatiu.

Calendari de reunions

Les reunions comencen aquest dijous, 18 de juliol, a les 11.00 hores, a l'Ajuntament de Sant Mateu i, a la vesprada, a les 17.00 hores, en el Palau de Vivel, de la Vall d'Uixò.

El dilluns 22 de juliol, la cita és a les 11.00 hores en el Centre Jove de Crevillent i a les 17.00 hores, a la biblioteca municipal de l'Alcúdia de Crespins.

El dimarts 23 de juliol, les reunions de regidories de Joventut se celebren a les 11.00 hores a la sala d'actes de l'Espai Cultural Els Cases del Batlle de Benissa i, a les 17.00 hores, a la Casa de Cultura i Biblioteca de Tibi.

El dimecres 24 de juliol, les trobades se celebren a les 11.00 hores a l'Ajuntament de Requena i a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna.

Les trobades conclouen el dijous, 25 de juliol, en la seu de la Mancomunitat Camp de Túria a Llíria, a les 11.00 hores i en el Centre Jove El Mercat de Mislata, a les 17.00 hores.