Destacat

Inscripció "A la mar 2020"

Inscripció "A la mar 2020"

Ja està oberta la inscripció per al Programa Blau de la nova campanya d'activitats nàutiques 'A la Mar 2020' en el qual s'inclouen tres possibilitats: 'Dia Blau', 'Setmana Blava' i 'Cap de setmana Blau'. 
 
Aquest programa ofereix, especialment a centres escolars amb nivells educatius de Primària, ESO, Batxillerat i cicles formatius, universitats, associacions juvenils, ajuntaments, clubs esportius i altres entitats legalment constituïdes, l'oportunitat de conéixer i familiaritzar-se amb el món de la navegació, a través de la pràctica, possibilitant a més que amplien i consoliden els coneixements adquirits fins al moment.
 

Mou-te amb el Carnet Jove

Mou-te amb el Carnet Jove

El Carnet Jove et dona descomptes per a moure't en l'àrea metropolitana de València i transport interurbà gràcies als convenis aprovats amb diferents empreses de transport públic


-Amb Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i amb Autos Vallduxense S.L (AVSA),  per als desplaçaments en l'àrea metropolitana de València.

-Amb Autobusos Bunyol i Autocars Herca que abasten l'Àrea Metropolitana de València i transport interurbà.

Autobusos Bunyol: descompte del 15% en l'abonament del bitllet d'autobús que cobreix les següents rutes: la línia Yátova-Bunyol-València; la línia Benifaió-Centre Penitenciari-València; la línia Millars-Montroi-València; la línia Torís-Godelleta-València així com la línia Carcaixent-Alzira-Riola-València.

Autocars HERCA: descomptes del 15 % en línies de transport interurbà, que connecten Montanejos-Sogorb-València; València-Sedaví-Alfafar; València- Perelló-Mareny Blau, així com València- Montcada.

- Amb TRAVICOI, SA descompte del 15%, fent econòmicament més accessibles els seus desplaçaments a través de Carnet Jove en la línia Alcoi-València.

La música com a element fonamental per a l'oci educatiu

La música com a element fonamental per a l'oci educatiu

Un grup de 50 joves participa en la nova proposta Ramonets Camp'N'Roll a l'alberg juvenil de l'IVAJ a Biar que acollirà cinc campaments per a joves i adolescents de 'Viu l'Estiu 2019'

L'alberg juvenil de Biar, pertanyent a REAJ, s'ha obert el 23 de juny i en ell es desenvolupen, fins al 28 de juliol, tres edicions de Summer Camp Bi-art i dues edicions de la nova proposta Ramonets Camp'N'Roll, la primera celebrada del 30 de juny al 6 de juliol i esta segona del 7 al 13 de juliol, per a joves de 12 a 14 anys. En total, 121 joves participen en els campaments de l'IVAJ a Biar.

El director general de l'IVAJ, Jesús Martí, s'ha reunit amb joves participants del campament Ramonets Camp'N'Roll, en l'alberg juvenil de Biar, on ha compartit les experiències i actuacions dirigides per la banda musical Ramonets que ofereix ensenyaments musicals, elaboració de videoclips i tot el necessari per a convertir-se en rocker@s. 

Així, ha destacat que "la música és un element fonamental dins de l'oci educatiu i les activitats desenvolupades en les instal·lacions de l'IVAJ, amb entitats i grups musicals, són iniciatives que potenciarem, ja que brinden il·lusió i educació en valors".