Visualització de contingut web

CinemaJove

Festival Cinema Jove 2020

El Festival Internacional de Cinema de València CINEMA JOVE, té com a objectiu promocionar a joves cineastes professionals (fins als 40 anys) procedents de tot el món. Al llarg de la seua trajectòria s'ha convertit en un fòrum de trobada internacional amb dues seccions oficials, homenatges, retrospectives, cicles temàtics...

La Trobada Audiovisual de Joves, en la qual poden participar a concurs curtmetratges realitzats per joves (individualment o en grup) fins a 24 anys, residents a Espanya i que pertanguen a centres educatius, acaba d'obrir el termini per a la recepció de sol·licituds. L'IVAJ col·labora amb esta Trobada atorgant dos premis econòmics de 400 i 600 € en les categories B i C respectivament.
(bases i inscripcions)


La data límit per a presentar treballs és el 5 d'abril de 2020 i consta de tres categories:

  •     Categoria A, fins a 12 anys (estudiants d'Infantil i Primària)
  •     Categoria B, de 13 a 18 anys (estudiants de Secundària i Batxillerat)
  •     Categoria C, de 16 a 24 anys (estudiants de Cicles Formatius d'Imatge, Universitats, altres centres de formació i associacions juvenils).En les bases reguladores per a la concessió dels premis de la secció competitiva del Festival, que convoca el Institut Valencià de Cultura (IVAC), podreu trobar els requisits per a cadascuna de les modalitats dels diferents formats audiovisuals amb els quals concórrer (llargmetratges, curtmetratges i webseries digitals), així com els imports dels premis corresponents a cadascuna d'elles.

Els terminis per a presentar els treballs s'establiran en la convocatòria que es publicarà pròximament i podeu trobar informació a través de la pàgina web oficial del Festival.