Visualització de contingut web

CinemaJove

Cinema Jove i l'IVAJ et conviden a descobrir el millor cinema internacional fet per joves del 21 al 28 de juny. Ja pots veure tot el programa en la web i l'app de Cinema Jove i a través de Facebook.
 
Hi ha moltes sessions amb entrada gratuïta, des de trobades amb cineastes a cinema a l'aire lliure. I també les Seccions Oficials curts i llargs en l'Edifici Rialto (Plaza de l'Ajuntament, 17), que tenen entrada reduïda de 1,5 € amb Carnet Jove i d'estudiant.
 
Però a més, si tens el Carnet Jove pots recollir la teua invitació vàlida per a dues entrades canviables en taquilla per a les Seccions Oficials de curts i llargs de l'Edifici Rialto. Només has de passar-te per l'oficina de Cinema Jove (Plaza de l'Almoina, 4-1r) a partir del 10 de juny entre les 10 h i les 15 h.
 
Ens veiem prompte en Cinema Jove!
 
A més, Curt Creixent celebra la 5a edició de les seues trobades del curtmetratge. Tres les jornades en què es donen cita especialistes internacionals d'àmbits com la programació, la producció o l'educació de l'audiovisual, per a parlar i debatre sobre el present del curtmetratge en els festivals, les plataformes online o les escoles. A més de les diverses xarrades tindrem pitchings de curts i sessions one-to-one amb professionals. Una oportunitat única per a conéixer millor el sector i la indústria del curtmetratge en una trobada oberta a tots –des d'estudiants a professionals– ja que per a participar només és necessari inscriure's com més prompte millor.