Visualització de contingut web

Central de reserves

L'IVAJ t'ofereix la possibilitat d'allotjar-te als albergs de la Xarxa Valenciana d'Albergs Juvenils, i també en els campaments, a través de la Central de Reserves.

Pots fer la reserva en els albergs on line (en línia), i també fer les reserves personalment, a la seu de l'IVAJ de València (c/ Hospital, 11); per telèfon, en el 902 22 55 52, o enviant la teua sol·licitud per correu electrònic (creserves_ivaj@gva.es).

Informació sobre els albergs i els campaments, i els serveis que ofereixen.

UTILITZACIÓ DE LES INSTAL·LACIONS JUVENILS

  • Antelació. D'acord amb el que estableix la normativa sobre les tarifes, preus i procediment de contractació de reserves i utilització de les instal·lacions juvenils, els grups poden reservar amb una antelació màxima de 5 mesos. Les reserves individuals i familiars poden fer-se amb 3 mesos d'antelació com a màxim.
  • Permanència. La permanència màxima per als grups és de 15 nits; mentre que les estades individuals i familiars són de 5 nits.
  • Requisits. Per poder utilitzar els albergs de joventut, tots els usuaris han d'estar en possessió del carnet d'alberguista.

ENLLAÇOS

Si vols estar al dia de les novetats, ofertes i notícies de les activitats que oferim als nostres Youth Hostels, subscriu-te a la nostra llista de distribució: Hostels_ivaj