Visualització de contingut web

ALBERGS DE LA COMUNITAT VALENCIANA (YOUTH HOSTELS)

AlberguesColegas

L'Institut Valencià de la Joventut gestiona la Xarxa Valenciana d'Albergs Juveniles, que estan distribuïts, de nord a sud, per tota la geografia valenciana i que s'ofereixen als jóvens i als no tan jóvens. N'hi ha tant a les comarques de l'interior, en paratges de muntanya, com a les comarques costeres, molt prop de la mar.

Els albergs juvenils, a més de proporcionar allotjament i manutenció als alberguistes que, individualment o en grups, n'utilitzen els serveis, són llocs ideals per al desplegament d'una sèrie d'activitats que poden abastar des de la pràctica d'esports, fins a objectius culturals, turístics o simplement de caràcter recreatiu.

A més a més , els albergs, per les seues característiques particulars , són uns llocs idonis per la trobada de persones de diferents nacionalitats, races i cultures, i permeten aconseguir un clima i un ambient de convivència que possibilita l'intercanvi cultural i les experiències compartides.

Per a poder utilitzar els serveis d'un alberg juvenil, tant els dels que hi ha a la Comunitat Valenciana, com els de la resta dels 4.500 albergs repartits per tot el món, l'únic requisit és posseir el carnet de soci de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils (IYHF) i ser, per tant, titular d'un carnet d'alberguista en la modalitat juvenil, adulta, familiar o de grup. El carnet de soci és vàlid tant per als albergs nacionals com per als albergs internacionals , ja que la Xarxa Valenciana d'Albergs Juvenils és membre de ple dret de la IYHF.

En la Xarxa d'Albergs Juvenils de la Comunitat Valenciana podem trobar tant els albergs de titularitat públic, els albergs de l'IVAJ, com els de titularitat privada.

 

Actualment no es realitzen reserves i els albergs romandran tancats fins nou avís a causa de la COVID19

 

Pots consultar ací la disponibilitat en els albergs, i fer les reserves a través d'internet , personalment, en la seu de l'IVAJ de València (c/ Hospital, núm. 11-1º), per telèfon, al 961 607 642, o enviant la teua sol·licitud per fax (96 310 8561) o per correu electrònic (creserves_ivaj@gva.es).

Albergue Juvenil Torre de Alborache

Albergue Juvenil Mar i Vent

Albergue Juvenil La Florida

Albergue Juvenil Biar

  • Alberg de Biar
  • Ubicació:
    • Partida Llomes Mare de Deu, 6
    • 03410 - Biar (Alacant) Espanya

Albergue Juvenil la Marina

Albergue Juvenil Sant Crist del Mar

Albergue Juvenil Mare del Deu del Lledó

Albergue Juvenil Argentina

mapa localizacion albergues IVAJ

mapa

ALBERGS DE LA COMUNITAT VALENCIANA (YOUTH HOSTELS) CONTINUACIO

En la Comunitat Valenciana també hi hi ha albergs juvenils, gestionats per entitats privades, que estan adherits a la Red Española de Albergues Juveniles, REAJ, que faciliten a jóvens, i no tan jóvens, no sols allotjament sinó també un ambient per a intercanviar experiències:

ALBERGS DE LA COMUNITAT VALENCIANA (YOUTH HOSTELS) contiuacio 2

Si vols estar al dia de les novetats, ofertes i notícies de les activitats que oferim als nostres Youth Hostels, subscriu-te a la nostra llista de distribució: Hostels_ivaj