D'interés

« Ves enrere

Tens una websèrie que tracte dels valors?

Tens una websèrie que tracte dels valors?

Si és així, la Generalitat ha convocat el Premi IVAJ Websèrie Jove 2018, dins dels premis de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) a la creació artística, científica i tècnica per a reconéixer la vàlua de les iniciatives de creació que es duen a terme en la Comunitat Valenciana. 
 
Esta iniciativa vol reconéixer les webseries realitzades íntegrament per joves que difonguen valors de solidaritat, igualtat, tolerància, convivència, inclusió, no discriminació, generositat i estima per la naturalesa. 
 
El premi IVAJ per a joves promeses valencianes que han desenvolupat webseries que van més enllà d'un simple entreteniment suposa un reconeixement a la millor d'elles que tracte de la importància de viure amb valors en la nostra societat i està dotat amb 2.000 €
 
A més, este premi s'integra en el palmarés del Festival internacional de Webseries FIDEWÀ, de l'Alfàs del Pi, que s'ha convertit en un dels principals referents d'este tipus d'obra audiovisual en l'àmbit valencià, perquè done suport i motive, de manera específica, a aquells grups creadors de la nostra terra. 
 
Bases i termini de presentació
D'acord amb les bases publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), a esta convocatòria de premi podran concórrer persones joves amb edats compreses entre els 18 i els 30 anys, tant individualment com en grup, que podran presentar-se si han assumit la direcció o la producció de la websèrie. 
 
Respecte a les websèries, podran participar aquelles que hagen estrenat capítols a partir de l'1 de gener de 2016, que hagen publicat almenys tres capítols a data 31 d'agost de 2018 i que estiguen rodades en valencià o en castellà. 
 
Les obres que es presenten hauran de ser originals, sent les persones que les presenten les úniques responsables davant el titular de qualsevol dret de les websèries. 
 
Es triarà un màxim de cinc produccions finalistes, que es faran públiques l'1 de setembre de 2018. La guanyadora del premi IVAJ Websèrie Jove 2018 es comunicarà durant la gala de tancament del FIDEWÀ que se celebrarà el 15 de setembre de 2018 en l'Alfàs del Pi. 
 
La sol·licitud per a participar en esta convocatòria figura com a annex a la present resolució i estarà també a la disposició del públic en les seus de l'Institut Valencià de la Joventut a Alacant (Rambla de Méndez Núñez, núm. 41, Torre de la Generalitat ), Castelló (carrer dels Orfebres Santalínea, núm. 2.) i València (carrer de l'Hospital, núm. 11.), o bé es podrà accedir al mateix a través de la pàgina web de l'Institut Valencià de la Joventut, ivaj.es (descarrega'l ací)
 
El termini de presentació de sol·licituds per a concórrer al premi finalitzarà el 16 d'agost de 2018
 

Print Friendly and PDF