D'interés

« Ves enrere

Prop de 400 joves han participat en els campaments d'estiu de l'IVAJ de Viu l'Estiu

Prop de 400 joves han participat en els campaments d'estiu de l'IVAJ de Viu l'Estiu

L'IVAJ ha organitzat este estiu un total de deu campaments d'estiu, per a adolescents i joves entre 12 i 17 anys, dins de la campanya Viu l'Estiu en els quals han participat un total de 398 joves.
 
Les activitats d'oci educatiu s'han desenvolupat en instal·lacions juvenils de l'IVAJ a Alborache, Benicàssim, Benicarló i Piles en la Comunitat Valenciana i en intercanvis amb Aragó, Castella-la Manxa i Cantàbria.
 
El director de l'IVAJ ha valorat que "gràcies a les nostres instal·lacions juvenils podem oferir este programa, d'ací el nostre compromís en la seua millora, accessibilitat i sostenibilitat a través del pla estratègic Albergs+ " 
 
Summer Camps i English and Sailing
Les cinc edicions de 'Summer camp Alboraig', per a joves de 12 a 14 anys, en l'alberg Torre d'Alborache han permés que un total de 115 joves aprengueren anglés i a través de dues edicions de "English and Sailing"d'activitats nàutiques amb anglés un total de 45 joves han gaudit d'esta modalitat l'alberg Argentina de Benicàssim. 
 
Campaments i intercanvis juvenils 
A més enguany s'han desenvolupat campaments d'activitats de temps lliure i nàutiques en col·laboració amb les comunitats autònomes d'Aragó, Castella-la Manxa i Cantàbria. En l'alberg juvenil Sant Crist del Mar de Benicarló han compartit l'experiència joves d'Aragó i de la Comunitat Valenciana; igual que en l'alberg Argentina de Benicàssim, en el qual han gaudit joves de la Comunitat Valenciana amb grups de Cantàbria i d'Aragó. 
 
En l'alberg Mar i Vent de Piles joves de Castella-la Manxa i de la Comunitat Valenciana han realitzat activitats en primera línia de platja. 
 
A més un total de 81 joves de la Comunitat han acudit als campaments de multiaventura en Pueyo de Jaca (Aragó) , Alquézar (Aragó) i Solorzano (Cantàbria) i al campament d'activitats nàutiques i multiaventura en Ruidera. 
 
A més dels campaments este estiu, l'IVAJ ha organitzat programes per a adolescents i joves com #AlaMar 2018 d'activitats nàutiques en col·laboració amb la Direcció General d'Esport en les instal·lacions i equipaments de la mateixa Generalitat a Benicàssim i Borriana, així com en el club nàutic de la Vila Joiosa.