D'interés

« Ves enrere

Ja tenim guanyadors #Noemtoqueselwhatsapp 2018

Ja tenim guanyadors #Noemtoqueselwhatsapp 2018

15 Premis a joves que denuncien la violència contra les dones

Estos premis, convocats per l'IVAJ, estan dotats amb 500 euros cadascun. El seu objectiu és promoure una visió jove de la violència contra les dones i reconéixer les propostes joves que ajuden a sensibilitzar a la societat valenciana sobre este problema social i la dotació dels guardons es destinarà a la realització d'activitats culturals. 

A la convocatòria, que es realitza amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, s'han presentat 26 centres educatius i dues associacions juvenils: 19 de la província de València, 7 de la d'Alacant i 2 de la de Castelló, que han optat als tres premis, de 500 euros en cadascuna de les cinc modalitats artístiques de fotografia, vídeo, arts escèniques, música i arts plàstiques. 

Les primeres categories són les que més obres han reunit, 18 en fotografia i 18 vídeos, seguides de 14 treballs d'arts gràfiques (cartells i còmics), 4 de música i 3 d'arts escèniques.

Premis IVAJ #Noemtoqueselwhatsapp 2018-Fotografia
L'IES Vicente Gandia de Vilanova de Castelló amb 'Trenca l'Espill'; el Col·legi Martí Sorolla de València amb la sèrie 'Tres violències' i l'IES Mediterrani de Torrevieja amb la sèrie 'Amar-res ' han resultat guanyadors dels Premis IVAJ #Noemtoqueselwhatsapp 2018 en la modalitat de fotografia.
Així mateix, s'ha atorgat una menció honorífica a la fotografia titulada 'No et deixes atrapar' presentada pel IES Vicente Gandia de Vilanova de Castelló. 

Premis IVAJ #Noemtoqueselwhatsapp 2018-Vídeo 
En la modalitat de vídeo han resultat guanyadors l'IES Benigasló de La Vall d'Uixó pel seu treball titulat 'No és normal'; el Centre Educatiu Marni de València, amb 'Callar et fa còmplice', i l'IES Torrevigía de Torrevieja, amb 'No em toques el whatsapp'. També s'ha atorgat una menció honorífica en esta modalitat a l'IES Mediterrani de Torrevieja, pel vídeo titulat 'Dominio'. 

Premis IVAJ #Noemtoqueselwhatsapp 2018-Arts escèniques 
En esta modalitat, els premis han sigut atorgat al Col·legi Martí Sorolla de València per 'Trenca el silenci'; al Moviment Escolta de València per ' #noemtoqueselwhatsapp' i a l'IES Virgen del Remedio d'Alacant pel seu treball 'Mi físico no me define '. 

Premis IVAJ #Noemtoqueselwhatsapp 2018-Música 
En la modalitat de música, rap i altres expressions musicals han sigut premiats el Col·legi San José de Calasanz de València, amb Equalité; el Col·legi Vilavella de València amb "Carta para ellas" i l'IES El Puig del Puig de Santa María amb 'No calles más'. 

Premis IVAJ #Noemtoqueselwhatsapp-arts plàstiques 
En la modalitat d'arts plàstiques, còmics, grafitis o cartells han obtingut premis el Col·legi Sagrado Corazón de València amb 'Com et canvia la vida ser agredida'; l'IES Camp del Túria de Llíria amb 'Concursando en la igualdad ' i l'IES Mediterrani deTorrevieja amb 'Pulp not ficcion'.

+info