D'interés

« Ves enrere

Ja s'ha publicat la llista de places adjudicades en les residències juvenils de l'IVAJ

Ja s'ha publicat la llista de places adjudicades en les residències juvenils de l'IVAJ

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de 6 d'agost publica la RESOLUCIÓ de 2 d'agost de 2018, del director general de l'Institut Valencià de la Joventut, per la qual es resol la convocatòria de places en les residències juvenils de l'IVAJ per al curs 2018/2019.

Les persones sol·licitants que han obtingut plaça en les residències juvenils Sant Crist del Mar (Benicarló), Mare de Déu del Lledó (Castelló) i La Florida (Alacant), hauran de formalitzar la seua inscripció en la secretaria de la residència en què se'ls ha adjudicat la plaça, des del 22 d'agost fins a les 14.30 hores del 31 d'agost de 2018. Si no ho fan, es considerarà que han renunciat a la plaça adjudicada.

Cas que existisquen places vacants abans de l'inici o durant el curs escolar, les residències oferiran les places a les persones que han quedat en la llista d'espera de la convocatòria. Si les places no es cobriren amb aquestes persones, es podrà admetre a altres que no hagueren sol·licitat plaça en aquesta convocatòria, o que l'hagueren sol·licitada fora de termini.