D'interés

« Ves enrere

IX Seminari de Política 2.0 sobre la participació de la joventut en l'era digital

IX Seminari de Política 2.0 sobre la participació de la joventut en l'era digital

El pròxim divendres 28 de setembre se celebrarà a la Facultat de Dret l'IX Seminari de Política 2.0 organitzat per la Càtedra PAGODA de Participació, Govern Obert i Open Data de la Universitat de València, que versarà sobre la participació de la joventut en l'era digital. Intervindran en la inauguració de l'esdeveniment la Vicerectora d'Innovació i Transferència Mª Dolors Real; la Secretària Autonòmica de Transparència Belén Cardona Rubert; el degà de la Facultat de Dret Javier Palao; el director de la Càtedra PAGODA Joaquín Martín Cubes; i el president de l'Associació Valenciana de Politòlegs Joseca Arnau.

A les 9:30h comença la programació del seminari amb la conferència "Els joves i la participació a la Comunitat Valenciana", impartida per Jesús Martí, Director General de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). Li segueix a les 10:00h la xarrada "La participació en les polítiques socials", presentada per Carmen Montalba Ocaña, professora de Sociologia de la Universitat de València. I a les 10:30h David Latorre García, Tècnic territorial del Consell Valencià de la Joventut, i Noelia Valero Doménech, Presidenta de l'Associació Professional de la Joventut de la Comunitat Valenciana, protagonitzen unes conferències que porten per títol "La participació en el disseny de la política de joventut".

Després de la pausa del migdia, començarà la conferència "Joventut i pressupostos participatius" del Tècnic de participació de l'Ajuntament de Xàtiva Raúl Camacho. I com a colofó de la jornada, a les 13:00h està prevista una taula redona formada per responsables locals de política de joventut.