D'interés

« Ves enrere

12 d’agost, Dia Internacional de la Joventut

12 d’agost, Dia Internacional de la Joventut

Quatre entrades al nostre blog amb motiu del Dia de la Joventut d'imprescindible lectura...

Ser jove no és ser el futur (o 12 d'agost, Dia Internacional de la Joventut) per Jesús Martí, director general de l'IVAJ
El 17 de desembre de 1999, l'Assemblea General de les Nacions Unides, va declarar el 12 d'agost com a Dia Internacional de la Joventut.
Gent impressionant. Gent responsable. Gent valenta. Gent que s'ho passa bé, que rep més del que dóna, em diuen, quan els pregunte per què ho fan. Gent meravellosa.
Continua llegint

Dia de la Joventut: Globalitzem els espais segurs… i la participació Juvenil per María Gómez, voluntaria de Cases de Joventut
El dia 12 d'agost se celebra el Dia Internacional de la Joventut, enguany sota el lema "Espais segurs per a la Joventut" (Save Spaces for Youth), íntimament vinculat a l'Agenda 2030 i a l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible 11, "Ciutats i comunitats sostenibles".
Continua llegint

La joventut, un camí obligatori per Miguel Martínez Mira. Secretari Federació de centres juvenils Don Bosco CV. Tècnic de Xarxa Jove Vinalopó.
Una visión particular de la juventud, como joven que trabaja con y para jóvenes por la celebración del 12 de agosto. Pasados unos días de la celebración del día de la juventud, no puedo más que preguntarme…Qué somos los jóvenes?
Continua llegint

Al poble que has nascut per Èlia Calvo i Zaíra Fabregat de Xarxa Jove Castelló Nord
Tenint en compte les característiques que representen al món rural, les persones que viuen i conviuen en aquest entorn són conscients de la falta d'oportunitats i obstacles d'aquesta realitat, encara així, segueixen volent formar part d'ella estimant-la i cuidant-la.
Continua llegint