SIJ

Servicios de Información Juvenil

L'IVAJ, de conformitat amb el Decret 86/2015, de 5 de juny, del Consell, potència i impulsa el desenvolupament de la Xarxa Valenciana d'Informació Juvenil, i coordina el seu funcionament a través del CCDIJ (Centre Coordinador de Documentació i Informació Juvenil)

Els serveis d'informació de la Xarxa Valenciana tenen com a principal objectiu proporcionar al jove la informació més actualitzada, la documentació que li fa falta per als seus projectes i les assessories que li permeten desenvolupar-los. Està integrada per tots aquells centres i punts d'informació distribuïts per la Comunitat Valenciana i que figuren en el cens de l'IVAJ.

L'IVAJ forma part d 'ERYICA (Agència Europea d'Informació i Assessorament Juvenil) que agrupa les entitats responsables de la Informació Juvenil en el seu territori, segons la Carta Europea d'Informació Juvenil.

 

Què és inFòrum?

És una reunió de tècnics de joventut de la Xarxa Valenciana d'Informació Juvenil, que organitza el CCDIJ des de 2001. Durant dos dies es tracten i discuteixen diversos temes d'interès per a les persones que treballen amb joves, i en definitiva per als i les joves, que no hem d'oblidar que són el nostre objectiu principal.

Ací tens més informació sobre l'inFòrum17