SIJ

Servicios de Información Juvenil

L'IVAJ, de conformitat amb el Decret 86/2015, de 5 de juny, del Consell, potència i impulsa el desenvolupament de la Xarxa Valenciana d'Informació Juvenil, i coordina el seu funcionament a través del CCDIJ (Centre Coordinador de Documentació i Informació Juvenil)

Els serveis d'informació de la Xarxa Valenciana tenen com a principal objectiu proporcionar al jove la informació més actualitzada, la documentació que li fa falta per als seus projectes i les assessories que li permeten desenvolupar-los. Està integrada per tots aquells centres i punts d'informació distribuïts per la Comunitat Valenciana i que figuren en el cens de l'IVAJ.

L'IVAJ forma part d 'ERYICA (Agència Europea d'Informació i Assessorament Juvenil) que agrupa les entitats responsables de la Informació Juvenil en el seu territori, segons la Carta Europea de Información Juvenil i actualment segons els principis d'informació en linia a la joventut.

 

Què és inFòrum?

És una reunió de tècnics de joventut de la Xarxa Valenciana d'Informació Juvenil, que organitza el CCDIJ des de 2001. Durant dos dies es tracten i discuteixen diversos temes d'interès per a les persones que treballen amb joves, i en definitiva per als i les joves, que no hem d'oblidar que són el nostre objectiu principal.

Ací tens més informació sobre l'inFòrum17