Visualització de contingut web

Premis IVAJ

Convocatòria Premis IVAJ Campament Juvenil 2018

 

 
Els premis pretenen reconéixer els projectes de campaments dirigits a la infància i a la joventut, que hagen sigut redactats i executats per associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut.
 
Entitats participants
Podran concórrer en esta convocatòria de premis les associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut inscrites en el Cens d'Associacions Juvenils.
Entitats Prestadores de Serveis a la Joventut en la Comunitat Valenciana que
desenvolupen projectes originals en l'any 2018 i el grup de joves que haja participat en el mateix deurà, en la seua majoria, ser veí d'algun municipi de la Comunitat Valenciana.
 
Continguts
Els projectes premiats hauran de contemplar, alguns dels següents continguts:
*Oci educatiu (autenticitat i rellevància dels valors d'oci educatiu a desenvolupar en el campament) *Inclusió i integració *Igualtat de xics i xiques *Claus de convivència i respecte *Resolució de conflictes *Jocs en comú i coeducatius *Participació en tasques comunes i coresponsabilitat *Educació per a la salut *Alimentació saludable i la seua interiorització *Alternativa a la cultura del materialisme *Educació mediambiental enfocada a cura de la naturalesa *Conscienciació sobre el bon ús de les TIC *Educació cultural *Coneixement del territori on es realitza el campament *Informació sobre conductes addictives *Tallers creatius de caràcter cooperatiu *Sostenibilitat del propi campament *Activitats que estimulen la creativitat, la imaginació i la sociabilitat dels participants *Disseny de l'avaluació final i la seua materialització.
 
Premis
Es concediran cinc premis de 3.000 euros i cadascun d'ells amb una distinció acreditativa.
 
Termini
15 d'octubre de 2018
 

 

 
Convocatòria del Premi IVAJ Websèrie jove 2018

 

Liars ha sigut la websèrie guanyadora del Premi IVAJ websèrie jove 2018

 

El premi pretén visibilitzar les websèries realitzades per joves que difonguen valors de solidaritat, igualtat, tolerància, convivència, inclusió, no discriminació, generositat i estima per la naturalesa.

Podran participar joves de 18 a 30 anys, tant individualment com en grup. En este últim cas, una d'elles haurà de representar a la resta. Podran presentar-se si han assumit la direcció o la producció de la webserie.

Han de ser websèries que hagen estrenat capítols a partir de l'1 de gener de 2016 i a data 31 d'agost de 2018 hauran d'haver publicat almenys tres capítols.

Hauran d'estar rodades en valencià o castellà.

El termini de presentació de sol·licituds va finalitzar el 16 d'agost de 2018.

Els classificats són: Barbitúrica burlesqueLiars i Neón

La webserie guanyadora es va donar a conèixer el 15 de setembre durant la gala de lliurament de premis de FIDEWÀ webfest. I el guanyador va ser Liars.

Més informació:

Bases de la convocatòria (DOGV) Correcció d'errades
Procediment Prop (procediment tancat)

 

Bases reguladores
ORDRE 2/2018, de 23 de febrer, de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual s'estableixen les bases reguladores de la concessió dels premis de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) a la creació artística, científica i tècnica.