QUE ÉS L'IVAJ?

¿QUÉ ES EL IVAJ?

El IVAJ quiere ser tu espacio para cambiar el mundo.

El IVAJ quiere ser tu espacio donde encontrar las oportunidades que estás buscando.

El IVAJ quiere ser tu espacio de encuentro.

El IVAJ quiere ser tu espacio.

¿Qué necesitas?

Que es el IVAJ video

Que es el IVAJ texto

L'Institut Valencià de la Joventut és un organisme autònom de la Generalitat, amb personalitat jurídica pública, patrimoni i tresoreria propis, i autonomia de gestió, adscrit a la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. És l'organisme encarregat de coordinar la política de joventut en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.

Actualment, la seua regulació es troba continguda en la llei 15/2017, de 10 de novembre, de polítiques integrals de joventut. Entre les seues principals funcions destaquen la defensa dels drets socials i les llibertats de les persones joves, la promoció de la participació juvenil i el suport a les seues estructures, impulsar la prestació de serveis a la joventut o potenciar les activitats d'oci educatiu.

Per a dur a terme estes funcions, l'IVAJ realitza i gestiona de forma autònoma un conjunt de programes i actuacions que abasten tant la concessió d'ajudes i subvencions (foment de l'associacionisme) com el manteniment de residències juvenils, albergs i campaments, així com l'organització de camps de voluntariat o la realització del programa de formació d'animadors juvenils.

Que es el IVAJ video