D'interès

« Back

L'IVAJ fa lliurament del segell de qualitat a sis bones pràctiques en l'àmbit de la Joventut

L'IVAJ fa lliurament del segell de qualitat a sis bones pràctiques en l'àmbit de la Joventut

L'IVAJ ha fet lliurament del segell de qualitat a sis bones pràctiques desenvolupades en l'àmbit de la Joventut en la Comunitat Valenciana i ha anunciat la pròxima convocatòria de l'edició 2019 per a enriquir el catàleg de Bones Pràctiques de l'IVAJ. 
 
Els sis programes reconeguts i realitzats pels ajuntaments de Benicarló, el Pilar de la Horadada, Quart de Poblet, Sagunt, Sant Joan d'Alacant i la Federació de Cases de Joventut. 
  • L'ajuntament de Benicarló ha sigut reconegut per 'Fira de la Joventut', que fomenta la participació de les associacions del municipi i, de la comarca.
  • L'ajuntament del Pilar de la Horadada ha sigut distingit per 'La Patrulla Verda', un projecte d'oci educatiu arrelat en l'entorn i amb continuïtat en el temps. 
  • L'ajuntament de Quart de Poblet ha promogut un procés de participació juvenil a través del 'Fòrum Jove de Quart de Poblet'.
  • L'ajuntament de Sagunt amb el projecte 'Morvedre Multimèdia Sagunt' ha aprofitat les tecnologies de la comunicació per a impulsar l'oci educatiu i la participació 
  • L'ajuntament de Sant Joan d'Alacant ha destacat pel projecte 'Ens movem', una iniciativa d'oci educatiu i inclusiu amb el teatre i l'art com a elements transformadors de la societat.
  • I, finalment, el programa de 'Oci educatiu i participació en centres juvenils' de la Federació de Cases de Joventut s'ha reconegut per conjuminar dos aspectes rellevants en matèria de joventut.