D'interès

« Back

Continuem desenvolupant l'EVJ

Continuem desenvolupant l'EVJ

L'EVJ cerca marcar la línia a seguir de les polítiques de joventut a cinc anys vista, és per això un document imprescindible i en el qual els propis joves tenen un paper imprescindible. Això es va fer visible en la reunió del Consell Rector de l'IVAJ, on els membres del Consell Valencià de Joventut van poder exposar les seues crítiques als representants de les diferents Conselleries implicades i buscar maneres de continuar desenvolupant l'EVJ.
 
Amb Jesús Martí (Director General de l'IVAJ) com a nexe entre l'Administració Pública i els joves, es va posar en valor la primera part de l'Estratègia, aquella que marca l'enfocament a seguir de manera més teòrica, els fonaments polítics sobre els quals se sustentaran les accions concretes que finalment arribaran als joves.
 
Va ser la segona part la que va concentrar més temps de la reunió, on es va discutir sobre com plasmar les diferents polítiques de joventut a seguir en els cinc anys següents. Així doncs es va acabar per organitzar un grup de treball amb part dels membres presents de l'Administració i el CVJ que li done un cos més compacte i clar.