Noticies

« Back

El paper del 'Alumnat Actiu' com a agents de mediació juvenil en els municipis

El paper del 'Alumnat Actiu' com a agents de mediació juvenil en els municipis

La 'Trobada Alumnat Actiu de Corresponsals juvenils' s'ha desenvolupat este cap de setmana en el campament Jaume I d'Alcossebre, on han acudit joves d'Agost, Albalat de la Ribera, Antella, Asp, Borriana, El Perelló, Elda, Finestrat, Godella, La Nucia, La Pobla Llarga, Les Coves de Vinromà, Manuel, Picassent, Sant Vicent del Raspeig, Sella, Sueca, València i Villena. 
 
Davant prop d'un centenar de joves corresponsals, s'ha reivindicat el paper de mediador i dinamitzador d'este programa que durant el curs acadèmic realitza activitats de participació i d'oci educatiu.
 
El director de l'IVAJ ha destacat que "esta trobada per a intercanviar experiències i bones pràctiques és un estímul i un reconeixement per a continuar impulsant en els vostres respectius municipis esta activitat voluntària com a nexe entre els centres juvenils i la joventut a nivell local". 
 
En l'organització de la Trobada han participat l'IVAJ, Xarxa Jove i personal de joventut de la Xarxa Valenciana d'Informació Juvenil. 
 
Simultàniament una delegació valenciana d'una vintena de joves d'Alaquàs, Aldaia, Betxi, Canet lo Roig, Gilet, La Vall d'Uixò, Picassent, el Pilar de la Foradada, Soneja, Traiguera i Xirivella participa a Múrcia en la trobada estatal de corresponsals.