Destacat

JOVENTUT I PARTICIPACIÓ: Noves formes i les seues implicacions reals en l'àmbit de la joventut

JOVENTUT I PARTICIPACIÓ: Noves formes i les seues implicacions reals en l'àmbit de la joventut

Es tracta de debatre sobre la seua idoneïtat i viabilitat, l'exploració de noves formes i les seues implicacions reals en l'àmbit de la joventut. Interessant veritat?

Carmen Montalbá Ocaña, doctora en Sociologia i diplomada universitària en Treball Social presenta la ponència en este diàleg d'Estiu amb el nom "Joves i participacions", en el marc del Fòrum Ètica Pública i Democràcia" és una proposta d'anàlisi de les formes de participació en el context polític, econòmic i social actual, les seues pràctiques, sobretot en els nivells més immediats.
 

A més, el company de l'IVAJ a la Unitat Territorial d'Alacant, Adolfo Carnero modera la mesa redona en la seu Universitària Ciutat d'Alacant amb Antonio Fernández Fernández (Fundació del Secretariat Gitano), Joan Vinyars Campos (Centre de Desenvolupament Rural de la Safor), Ximo Mahiques Antolí (Fundació Adsis-Centre Taleia) i Estefanía Rico (Coordinadora de Jovesord)

+ info

Festivals amb valors i #PuntVioleta

Festivals amb valors i #PuntVioleta

Nou post al blog de l'IVAJ.

Gaudir és un dret de tots i totes i per això hem de tindre la seguretat i tranquil·litat que res ni ningú vol ni pot trencar els nostres somnis. Este estiu potser participeu en un festival i heu de saber que compteu amb un punt de referència on acudir en cas que vegeu o patiu algun tipus d'agressió o simplement voleu informació... Continua llegint al blog de l'IVAJ.

Ajudes al lloguer de vivenda i ajudes al lloguer per a joves

Ajudes al lloguer de vivenda i ajudes al lloguer per a joves

Des del dia 11 de juliol i fins al dia 6 d'agost tens de termini per a sol·licitar les ajudes, Ací pots consultar el procediment

Es pot optar a les ajudes al lloguer amb un 40% de subvenció o a les ajudes a joves menors de 35 anys amb subvencions fins al 50%.

Es poden demanar aquestes ajudes per a les rendes de lloguer reportades des de l'1 de gener de 2018.

Més informació sobre les ajudes al lloguer al telèfon 012 (963866 000) o en:

 

ajudeslloguer@gva.es