Destacat

Jornada Cos Europeu de Solidaritat

Jornada Cos Europeu de Solidaritat

El dijous 13 de desembre té lloc la presentació de la jornada sobre el Cos Europeu de Solidaritat a càrrec de Jesús Martí, director general de l'IVAJ, en el Casal Jove del Port, de Port de Sagunt..

+info 

Reconeix

Reconeix

El director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, assisteix a la presentació de la plataforma Reconeix a la Comunitat Valenciana 'Reconeix', per a l'acreditació de les habilitats adquirides mitjançant l'exercici del voluntariat entre la joventut. 

A més, es presenta la web voluntariatjove.info, un portal per conéixer i fer recerca de les accions voluntàries que més s'adapten a les teues possibilitats.

"En unió mola més. Treball digne" sobre els drets laborals de les persones joves

"En unió mola més. Treball digne" sobre els drets laborals de les persones joves

Esta acció s'emmarca en la campanya 'En unió mola més. Treball digne' per acostar a la joventut al món associatiu i sindical, donant la paraula a la joventut en un espai de participació i intercanvi en el qual totes les persones joves puguen assistir i contribuir a conformar un espai de reflexió i debat, des d'una òptica dinàmica i interactiva.
 
En esta línia de col·laboració entre l'IVAJ i les seccions juvenils dels sindicats promou materials de treball, amb tallers i guies didàctiques dirigits a associacions i centres educatius, amb l'objectiu de conscienciar a les persones joves sobre drets laborals i el treball digne. 
 
'En unió mola més', intenta crear espais de participació i reflexió entre la gent jove, a manera de fòrums de debat que permeten que la joventut prenga la veu i siguen actors protagonistes del seu futur.
 
Amb la presentació de la campanya 'En unió, mola més' l'IVAJ ofereix uns recurs de la sèrie 'M'importa. Educació en Valors', consistent en xarrades informatives en els Serveis d'Informació Juvenil, en els instituts d'Educació Secundària i, especialment, en els departaments de Formació i Orientació Laboral dels centres de Formació Professional.