Destacat

« Ves enrere

La Comunitat Valenciana rep el premi Movic 2018 en la XII reunió de directors i directores d'albergs juvenils REAJ

La Comunitat Valenciana rep el premi Movic 2018 en la XII reunió de directors i directores d'albergs juvenils REAJ

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha recollit el Premi Movic 2018 en la XII Trobada de Directors i Directores d'Albergs de la Xarxa Espanyola d'Albergs Juvenils (REAJ), que se celebra els dies 15,16 i 17 de maig a Sevilla.
 
'El Taller de Creixement Personal per a Joves. Iniciació al Coaching', organitzat pel Barri del Crist i l'IVAJ, va resultar guanyador per votació popular en el concurs Movic 2018 de la Xarxa Espanyola d'Albergs juvenils (REAJ) i es va desenvolupar el mes d'abril en l'alberg Torre d'Alboraig de l'IVAJ. 
 
En la delegació valenciana a Sevilla han acudit, en representació de l'IVAJ, Carmen Climent, responsable de programes de Joventut, al costat de representants de les unitats territorials de l'IVAJ d'Alacant i Castelló així com responsables dels albergues La Florida d'Alacant, Argentina a Benicàssim, Mare de Deu del Lledó a Castelló i Sant Crist del Mar de Benicarló. 
 
La trobada de Sevilla reuneix a més d'un centenar de directors i directores d'albergs i professionals de les comunitats autònomes, d'Hostelling International i d'associacions d'albergs d'altres països, com Movijovem de Portugal, d'Itàlia i de República Txeca. 
 
Així mateix, s'ha fet lliurament per primera vegada dels premis REAJ a la millor iniciativa mediambiental, d'inclusió social, d'accessibilitat, d'innovació, relació amb la comunitat, alberg amb encant i alberg preferit per alberguistas.