Destacat

« Ves enrere

#Amb les refugiades

#Amb les refugiades

La campanya de l'IVAJ arribarà a tots els instituts i centres d'informació juvenil de la Comunitat.

Es distribuiran deu cartells de denúncia, realitzats per professionals de la il·lustració de la Comunitat Valenciana (APIV).

Posa a disposició una Guia Didàctica 2.0 de la sèrie M'Importa d'educació en valors.

El secretari general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí ha presentat la campanya # Amb els Refugiades, composta per deu cartells, realitzats per artistes de l'Associació Professional d' il.lustradors Valencians (APIV) que es faran arribar a tots els Instituts d'Educació Secundària i a centres d'informació juvenil de la Comunitat Valenciana i per una guia didàctica 2.0 de la sèrie M'importa d'educació en valors.

Davant un nodrit grup d'estudiants, en l'Institut Lluis Vives de València, Jesús Martí ha explicat que "aquesta iniciativa vol informar sobre la problemàtica de les persones refugiades, sensibilitzar sobre la seua situació en el món i, en particular a Europa i construir habilitats socials per a donar suport a les persones que sol·liciten refugi".

En aquest sentit ha destacat que "es tracta d'una eina pedagògica per a acostar la situació d'exclusió de les persones i reflexionar sobre la terrible situació que pateixen més de 65 milions de persones a tot el món, segons l'ONU".

"L'objectiu és omplir les aules d'art solidari i les xarxes socials amb missatges #Amb els refugiades", ha afirmat.