Destacat

« Ves enrere

#EspecialCentresEducatius

#EspecialCentresEducatius

L'Institut Valencià de la Joventut vol donar a conéixer als centres educatius una sèrie de recursos amb els que poden comptar per a realitzar les seues activitats, com són la Xarxa Jove i els albergs i campaments juvenils. També s'ofereix el professorat dels centres la possibilitat de participar als tallers d'anglès que tenen lloc els caps de setmana.

Al mateix temps el personal tècnic de l'IVAJ pot informar i assessorar en l'organització d'activitats de movilitat de grups de joves: viatges a la neu, intercanvis juvenils,...

A més, a la Motxilla Cultural podeu trobar activitats com ara, La Senda del Poeta, dedicada a Miguel Hernández; A la Mar, amb activitats nàutiques per a grups escolars. També podeu trobar activitats incloses en el programa d'educació en valors M'Importa, com el concurs de fotografia i vídeo i l'exposició #Noemtoqueselwhatsapp per a previndre la violència masclista des de l'adolescència; #AmbLesRefugiades, per a promoure la solidaritat mitjançant les TIC; i d'altres que aniran incorporant-se, com ara Màscares i identitats, per a treballar, mitjançant l'art contemporani, questions d'imatge i relacions socials.