Destacat

« Ves enrere

La Comunitat Valenciana participa en l'Enquesta #YouthInfo d'ERYICA per a millorar la informació juvenil

La Comunitat Valenciana participa en l'Enquesta #YouthInfo d'ERYICA per a millorar la informació juvenil

La Comunitat Valenciana participa a través d'ERYICA, la xarxa europea d'informació juvenil, en una enquesta sobre necessitats d'informació, temes d'interès i tendències a l'hora d'accedir a la informació dirigida a la població jove.

L'enquesta forma part del projecte Erasmus +: #YouthInfo: Future Youth Information Toolbox. El qüestionari està dirigit tant a joves que utilitzen els serveis d'informació juvenil, com a aquells que no acudeixen. L'objectiu principal és identificar les seues necessitats d'informació i com accedeixen a la informació i l'avaluen. Aquesta eina està disponible en 18 idiomes i s'acaba de llançar en 20 països europeus i l'objectiu és que arribe a tota la població local, sense distinció.

Enquesta en valencià: https://www.surveymonkey.com/r/836RGVT

La data límit per a la primera ronda de repostes (en el marc del projecte) és el 14 de desembre de 2017 Qualsevol informació rebuda fins a aquesta data s'inclourà en l'anàlisi del projecte. Les dades rebudes després d'aquesta data s'inclouran en la segona ronda de l'enquesta que ERYICA llançarà després del 14 de desembre amb la idea de recopilar el major nombre de respostes possible.

L'IVAJ convida a difondre l'enquesta i a facilitar el qüestionari a través de diferents canals, mitjans i professionals. La difusió pot dur-se a terme online, xarxes socials, cara a cara o a través de qualsevol altre canal que permeta arribar a joves ja que aquest estudi proporcionarà informació molt útil per a les estructures d'informació juvenil en tota Europa.

Es tracta d'una enquesta per a millorar el coneixement a nivell europeu sobre informació juvenil i tendències de la joventut en aquest àmbit. Els resultats combinats amb l'aplicació d'una metodologia de previsió per al futur ajudaran a determinar l'estratègia d'evolució dels serveis d'informació juvenil a llarg termini. També s'utilitzaran per a crear eines dirigides als informadors juvenils a nivell local.

Finalment, els resultats determinaran el posicionament dels serveis d'informació juvenil en el marc de les polítiques de joventut a nivell local, regional, nacional i europeu, de manera que les necessitats de la població jove de la Comunitat Valenciana estiguen reflectides en els resultats.