Destacat

« Ves enrere

L'IVAJ obri la campanya Viu Jove en instal·lacions juvenils per a 2018 i 2019

L'IVAJ obri la campanya Viu Jove en instal·lacions juvenils per a 2018 i 2019

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha obert la Campaña Viu Jove, en la qual ofereix l'ús de les instal·lacions juvenils, en la modalitat d'Oferta Concertada en dos períodes d'estades de primavera i estiu, des de l'1 de maig de 2018 al 9 de setembre de 2018, i estades de tardor i hivern, des del 10 de setembre de 2018 al 7 d'abril de 2019, d'acord amb les bases que publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Ver imagen en Twitter

En Viu Jove s'ofereixen més d'11.000 places per a l'ús de les instal·lacions a les associacions juvenils, els grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat, cicles formatius, universitats, ajuntaments, clubs esportius i altres entitats públiques o privades, i també els grups de joves que organitzen activitats de temps lliure juvenil. El nombre de les places sol·licitades no podrà ser inferior a 15.

Una de les novetats de la convocatòria de Viu Jove és l'establiment de dos períodes d'estades que com ha indicat el director general de l'IVAJ,
Jesús Martí, «vol satisfer la creixent demanda principalment de grups escolars ja que fins avui la modalitat d'oferta concertada es realitzava només durant els mesos de juliol i agost».

Martí ha destacat que «les instal·lacions juvenils estan obertes per a activitats grupales que siguen organitzades per ajuntaments, associacions juvenils, i també a altres associacions legalment constituïdes, afavorint a les entitats que organitzen activitats sense ànim de lucre amb una tarifa reduïda».

Més d'11.000 places en campaments i albergs

Les instal·lacions juvenils que participen en Viu Jove en la modalitat d'Oferta Concertada són els campaments de Navalón i Jaume I (Alcossebre), amb un total de 6.450 places. i els albergs Torre d'Alborache a Alborache; Argentina a Benicàssim; Sant Crist del Mar, a Benicarló; l'alberg de Biar; La Florida, a Alacant; La Marina. a Teulada-Moraira, Mare de Déu del Lledó, en Castellon, i Mar i Vent a Piles, amb un total de 4.905 places.

Preus assequibles i serveis en albergs i campaments

Els principals atractius per al gaudi de les instal·lacions de l'IVAJ són a més de la ubicació, les tarifes i els serveis que s'ofereixen. Per exemple, en els albergs del 15 de juny al 9 de setembre s'ofereix allotjament en habitacions compartides (amb llençols), parament de menjador col·lectiu, servei d'alimentació en pensió completa, servei de socorrisme en els albergs que disposen de piscina i en els períodes en els quals estiga oberta i segur de responsabilitat civil i d'accidents.

Així mateix de l'1 de maig fins al 23 de juny, en les instal·lacions tipus campament els serveis són allotjament en cabanyes, refugi o tenda pròpia (matalassos i material divers d'acampada) així com parament de menjador col·lectiu, servei d'alimentació en pensió completa, en funció del període així com segur de responsabilitat civil i d'accidents.